Annonce
Vejen

Minister besøgte Vejen Mose

Fødevare- og landbrugsminister Rasmus Prehn besøgte Vejen Mose efter et besøg fra SønderjyskE Familielandbrug med henblik på at høre nærmere om mulighederne for den grønne omstilling af landbruget. Privatfoto

Vejen: Fødevare- og landbrugsminister Rasmus Prehn besøgte mandag landmand Henrik Bertelsen i Vejen Mose.

Sønderjysk Familielandbrug havde inviteret ministeren til ved selvsyn at komme ud til de marker og den natur, der spiller så stor en rolle, når partierne på Christiansborg snart skal indgå en aftale om den grønne omstilling af landbruget. Med ved besøget var også det lokale folketingsmedlem, Troels Ravn (S).

- Det var et rigtig godt besøg, hvor Henrik Bertelsen fortalte om de store muligheder, der er for klimaet og CO2-reduktionen ved udtagning af lavbundsjorde, fortæller Troels Ravn og fortsætter:

Annonce

- Det er altid godt at komme ud i virkeligheden, lytte og være i dialog med mennesker med kendskab til de store politiske udfordringer, som vi arbejder med på Christiansborg. Landbruget spiller en stor og vigtig rolle for vores område. Vi skal have gennemført en grøn omstilling til gavn for klimaet, miljøet og naturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce