Annonce
Aabenraa

Minister må stå skoleret i samråd

Eva Kjer Hansen (V), formand for Europaudvalget, kalder nu udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) i samråd i SIRI-sagen. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Annonce

Aabenraa: På Christiansborg er man også blevet opmærksom på SIRI's aktuelle kurs, som ikke stemmer overens med, hvad minister og direktør på området meldte ud.

- Jeg har fået et opkald fra en ejendomsmægler, som fortæller, at styrelsen (SIRI, red.) stadig administrerer i strid med lovgivningen på området. Det undrer mig jo, når ministeren (udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), red.) meget klart har svaret mig på et spørgsmål i Folketinget, at der ikke i forvejen kræves bopæl i Danmark, når en tysk familie køber hus i Danmark, siger Eva Kjer Hansen (V), der er formand for Europaudvalget.

- Ministeren forsikrede mig om, at styrelsen (SIRI, red.) med det samme ville administrere i overensstemmelse med lovgivningen. Derfor er jeg meget forundret over, at jeg i dag (fredag, red.) bliver kontaktet af en ejendomsmægler, som fortæller mig, at man stadig kræver bopæl i Danmark. Det gør, at jeg nu kalder ministeren i samråd, understreger Eva Kjer Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Lokale byrådskvinder modtager kommentarer og klamme billeder fra borgere

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Trekantområdet

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Annonce