Annonce
Aabenraa

Ministerbesøg på røgfri ungdomsuddannelse

Ellen Trane Nørby (V) besøgte Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa, der er kåret som Årets røgfri ungdomsuddannelse i Region Syddanmark. PR-foto
Annonce

Aabenraa: På valgkampens første dag besøgte sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) årets røgfri ungdomsuddannelse i Region Syddanmark; Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa.

- Hver dag er der 40 nye unge, som tænder en cigaret og senere bliver afhængige. Den udvikling skal vi i fællesskab have vendt – derfor var det også spændende at høre om SOSU Syds arbejde og succes med at blive røgfri institution, siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Projekt "Røgfri ungdomsuddannelser" er et partnerskab mellem interesserede ungdomsuddannelser, kommuner og regionen, hvor målet er, at under 10 procent af de unge under 24 år ryger dagligt, når den treårige projektperiode slutter.

Ellen Trane Nørby glædede sig over besøget og elevernes holdning til konceptet, som matcher Venstres politik:

- Særligt elevernes store opbakning, synes jeg, er positivt, for hvis ikke alle tager del i den kulturændring, det er at indføre røgfri skoletid, kommer vi ikke i mål, siger Ellen Trane Nørby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce