Annonce
Billund

Mistænkt for bedrageri: Bilforhandler skal i yderligere fire uger forblive i fængslet

En bilforhandler i Grindsted har siddet fængslet siden maj og har nu fået sin varetægtsfængsling forlænget med yderligere fire uger. Han er mistænkt for at forsøge at snyde sit forsikringsselskab for et millionbeløb for stjålne biler. Arkivfoto: Kim Haugaard
Bilforhandler i Grindsted har meldt 17 biler stjålet, men politiet har mistanke om, at han selv har fjernet bilerne. Han er varetægtsfængslet i yderligere fire uger.
Annonce

Grindsted:  En 61-årig bilhandler fra Grindsted har fået forlænget sin varetægtsfængsling med yderligere fire uger. Bilhandleren har siden midt i maj været varetægtsfængslet, mens politiet efterforsker hans rolle i en bedragerisag, og retten har nu besluttet, at han i yderligere fire uger skal forblive i fængslet, altså til uge 32.

Bilforhandleren er mistænkt for bedrageri i millionklassen, da han i slutningen af april meldte 17 biler stjålet fra sin forretning i Grindsted. Han forsøgte i samme anledning at få sit forsikringsselskab, TopDanmark, til at udbetale 2,5 millioner kroner i erstatning for de forsvundne biler, men forsikringsselskabet og politiet fik en mistanke om, at noget var galt.

Politiet er således af den overbevisning, at bilhandleren selv medvirkede til at få bilerne bortskaffet, så han kunne hæve forsikringssummen. Han har ved et grundlovsforhør nægtet sig skyldig i anklagerne. Dørene til grundlovsforhøret har dog været lukkede, så offentligheden har ikke haft mulighed for at høre hans forklaring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Vejen

Frisør låner for at overleve: Har endnu ikke fået penge fra hjælpepakker

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce