Annonce
Nordtyskland

Mistænkt i sagen om Madeleine McCann er blevet flyttet

Kate McCann er mor til den forsvundne Madeleine, hvis billede ses i baggrunden. 
Annonce

KIEL: Den mistænkte i sagen om bortførelsen og formentlig også drabet på den britiske pige Madeleine McCann er blevet flyttet fra fængslet i Kiel til et fængsel i Niedersachsen. Kilder fortæller nyhedsbureauet DPA, at den 43-årige er indsat i Wolfenbüttel, hvor han skal afsone en flereårig straf for voldtægt.

Myndighederne efterforsker både mistanken i sagen om Madeleine McCann samt andre seksualforbrydelser.

- Det er uvist om og i givet fald hvornår, der kan rejses tiltale i de øvrige sager. Men jeg forventer, at de bliver afklaret hurtigere end spørgsmålet om Madeleine McCann, siger Hans Christian Wolters fra anklagemyndigheden i Braunschweig.

I Slesvig-Holsten afsonede den 43-årige en dom for narkohandel. Han har talrige domme bag sig. Senest er han i 2019 idømt syv års fængsel for at have voldtaget en 72-årig, amerikansk kvinde.

Forbundpolitiet og anklagemyndigheden har tidligere på året meddelt, at de mistænker den 43-årige for at have dræbt Madeleine McCann, der forsvandt sporløst fra et ferieanlæg på Algarve-kysten i Portugal i 2007.

Den mistænkte opholdt sig i Portugal, da den dengang treårige pige forsvandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce