Annonce
Kolding

Modebutik til de unge åbner i Kolding

Der er masser af modetøj til de unge, når Kings & Queens åbner ny butik i Kolding Storcenter til november. PR-foto

Kolding: Det er med fokus på de unge, når Kolding Storcenter til november får en ny modetøjsbutik.

Her åbner Kings & Queens en cirka 1000 kvadratmeter stor forretning med et bredt udvalg af tøj primært til de 15-25-årige.

- Vi prøver at være first movers på ungdomsmoden og ramme de rigtige priser i forhold til, hvad de unge har råd til med et miks af dyre og billige brands, fortæller distriktschef Anders Clement.

Annonce

Et knudepunkt

Åbningen i Kolding Storcenter er noget, som Kings & Queens har haft på ønskelisten længe.

- Kolding er et knudepunkt i Jylland, og vi tror på, at vi kan drive en god forretning der. Vi har i forvejen butikker i Aalborg, Aarhus, Aabenraa og Sønderborg, så Kolding binder det meget godt sammen for os i Jylland. Samtidig kan vi også se på vores webshop, at vi har mange kunder i området, forklarer Anders Clement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Annonce