Annonce
Kolding

Modefirma frasælger to dametøjs-mærker efter en uges ejerskab

For en uge siden købte DK Company konkursboet efter CNS Group, og nu har de frasolgt de to dametøjsmærker Peppercorn og Desires. Det var primært de to herrebrands Solid og Tailored & Originals, som DK Company var interesseret i, fortæller Jens Poulsen, der er koncerndirektør i DK Company. Arkivfoto: Simon Skipper / Ritzau Scanpix
DK Company, der overtog konkursboet efter CNS Group, har solgt de to dametøjsmærkerne Peppercorn og Desires, der fulgte med.

Kolding: DK Company har frasolgt aktiviteterne i Peppercorn og Desires til Ikast-virksomheden Minus A/S efter kun en uges ejerskab.

DK Company overtog de to tøjbrands i forbindelse med køb af hovedaktiviteterne i Kolding-virksomheden CNS Group, der gik konkurs tidligere på måneden, efter en stor tysk kunde gik konkurs.

- DK Company dækker allerede bredt i damesegmentet og de strategiske overvejelser i forbindelse med købet af CNS Group var overvejende med fokus på de to herrebrands, Solid og Tailored & Originals, udtaler koncerndirektør i DK Company Jens Poulsen i en pressemeddelelse. Han er glad for, at handlen kunne lukkes så hurtigt.

- Vi er glade for at kunne indgå en handel, hvor kunderne hos Peppercorn og Desires er sikret den fremtidige drift af brandsene, og at vi sammen med de nye ejere har formået at sikre leverance af alle indeværende ordrer, udtaler Jens Poulsen.

Ejerne bag Minus A/S er også begejstrede for det nye opkøb.

- Vi ser et stort potentiale i at videreføre de to brands og de planer, der allerede var blevet søsat, inden de havnede i den triste situation, der lidt uforskyldt førte til konkursen for nylig, udtaler Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen i pressemeddelelsen. Ejerne glæder sig til at byde nye kollegaer velkommen i Ikast.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce