Annonce
forside

Mogens Rerup er en skændsel

Annonce

Mogens Rerup er en skændsel!

Byrådsmedlem Mogens Rerup burde erklæres uegnet til et offentligt hverv, som det er at være byrådsmedlem i Haderslev Kommune! I JydskeVestkysten mandag 24. september skriver han i et læserbrev, at han ikke har så ondt af HK'erne på Jobcenteret, da de har valgt en aktiv DF-folketingskandidat som deres tillidsrepræsentant og derfor underforstået ikke har reel indflydelse på deres arbejdssituation.

For det første - så er Mogens Rerup som sædvanlig ikke opdateret på virkeligheden, for jeg er ikke mere folketingskandidat for DF, men så sandelig stadig medlem af DF. For det andet - så er det uforskammet og under lavmålet, at et byrådsmedlem lancerer en udtalelse som ovennævnte, og samtidig som menigt medlem af Byrådet blander sig i det fagretslige område.

Jeg håber, som ansat i Jobcenteret, at både borgmesteren, kommunaldirektøren, direktøren for Erhvervs- og Borgerservice samt arbejdsmarkedschefen vil reagere på denne facon, Mogens Rerup benytter sig af, når han sjofler de ansatte i en kommunal virksomhed. Der er mange måder at drive politik på, men Mogens Rerups er afskyelig, uhæderlig og ikke værdig for et medlem af Haderslev Byråd!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce