Annonce
Sønderborg

Mona Fahd stopper i byrådet

Mona Fahd under valgkampen i fjor. Foto: Timo Battefeld

Sønderborg: Den 46-årige Mona Youssef Fahd fra Socialdemokratiet stopper i Sønderborg Byråd. Det gør hun fordi hun flytter fra Sønderborg Kommune.

- Jeg flytter til Aarhus, og jeg forhandler om et job i Randers, som jeg forventer falder på plads inden længe, siger Mona Fahd.

Hun fik ved kommunalvalget i november 2017 196 personlige stemmer, og hun har siddet i børne- og uddannelsesudvalget og i social- og seniorudvalget. Det er den erfarne politiker Svend Erik Petersen, der overtager Mona Fahds plads i byrådet og udvalgene.

Mona Fahd fortæller, at hun har fem børn, men de fleste er store og voksne, og kun det yngste barn flytter med hende til Aarhus. Hun er uddannet pædagog og tidligere formand for integrationsrådet. Hun stammer fra Libanon, og hun kom til Danmark som 19-årig.

Den 46-årige Mona Fahd var den første politiker med tørklæde, der blev valgt til Sønderborg Byråd. Nu forlader hun det efter et halvt år, fordi hun flytter fra kommunen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce