Annonce
Kolding

Mor sigtet for drab på 6-årig søn udskrevet fra sygehus og varetægtsfængslet på psykiatrisk afdeling

Efter det angivelige drab på en seks-årig dreng og den efterfølgende brand, blev der lagt blomster foran lejligheden på Violvej. Arkivfoto: Søren Gylling

Kolding: Den 33-årige kvinde, som er sigtet for 13. marts at have knivdræbt sin seksårige søn og derefter at have stukket ild til sin andensalslejlighed på Violvej, er blevet udskrevet efter behandling for brandskader.

Det fremgår af en artikel på bt.dk.

JydskeVestkysten har forsøgt at få en uddybende kommentar fra efterforskningsleder i sagen, vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi, men han er ikke vendt tilbage.

Annonce

Til bt.dk oplyser han, at kvinden efter udskrivelsen fra sygehuset har været fremstillet i et nyt grundlovsforhør og nu er varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

Han vil ikke fortælle, hvordan den 33-årige kvinde forholder sig til sigtelsen om drab og brandstiftelse.

- Vi efterforsker sagen. Jeg kan ikke oplyse nærmere om, hvad hun har sagt i grundlovsforhøret, da sagen kører for lukkede døre, siger Frede Nissen til bt.dk.

Kvinden var i kritisk tilstand efter det angivelige drab og den efterfølgende brand. Kort før klokken 17.00 lørdag eftermiddag 13. marts modtog politi og brandvæsen en anmeldelse om en brand i en lejlighed på Violvej. Ved ankomsten til lejligheden blev den lille dreng fundet død, mens den 33-årige kvinde blev fundet i kritisk tilstand og med flere knivstik, som politiet mener, at hun har påført sig selv.

I sengen fandt politiet en kniv, mens der på værelset blev fundet en flaske med brændbar væske.

Efter branden blev der lagt blomster foran lejligheden ligesom den lokale kirke, Brændkjærkirken, gik ud med et budskab til folk i lokalområdet om, at kirken er åben for dem, hvis de har brug for at tænde et lys for den døde dreng.

Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce