Annonce
Aabenraa

Mor til 5: Ny børne- og familiechef er fundet

Iben Hansen er ny børne og familiechef. Foto: Aabenraa Kommune/Rune Højer
Nuværende kontorleder for Aabenraa Kommunes myndighedsafdeling i børn og familie, Iben Hansen, er kommunens nye børne- og familiechef.
Annonce

AABENRAA: Da medarbejderne i Børn og Familie-afdelingen i Aabenraa Kommune mødte ind fra 1. juli, var det et velkendt ansigt, der mødte dem, da de skulle sige velkommen til den nye børne- og familiechef.

45-årige Iben Hansen, der de seneste cirka fire år har arbejdet som kontorleder i myndighedsafdelingen i samme forvaltning, overtager nemlig titlen som børne- og familiechef.

- Jeg glæder mig til at starte i min nye stilling, da jeg ved, at jeg kommer til at have dygtige medarbejdere omkring mig. Der er ro på bagsmækken og et fagligt overskud til at videreføre, evaluere og forny især det gode arbejde af Aabenraa-modellen, som jeg selv er meget stolt af, siger Iben Hansen, der er cand. jur. fra Aarhus Universitet.


Der er ro på bagsmækken og et fagligt overskud til at videreføre, evaluere og forny især det gode arbejde af Aabenraa-modellen

Iben Hansen, børne- og familiechef


Til dagligt bor hun i Løjt og har fem børn i alderen fem til 19 år, og hun har tidligere arbejdet i både Tønder og Sønderborg kommuner samt i Statsforvaltningen.

- Med Iben får vi en kompetent børne- og familiechef, som kender Aabenraa Kommune rigtigt godt. Hendes solide erfaring kommer vi til at nyde godt af, og jeg har en forventning om, at det kan være med til at videreudvikle Aabenraa-modellens effektfulde indsatser, siger Chriss Mailandt-Poulsen, direktør Børn og Kultur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Annonce