Annonce
Tønder

Moral og anstændighed

Annonce

Læserbrev:  Så kom dagen hvor Henrik Frandsen meldte sig ud af Venstre. Udmeldingen er kulminationen på længere tids uro i Venstre. Frandsen begrunder selv sin afgang med manglende ordentlighed og anstændighed i Venstre, og at han derfor ikke længere kan se sig selv i partiet.

Uroen i partiet tog for alvor fart, da Jens Møller (JM) meldte sig ud af partiet kort efter valget i 2017, fordi han følte sig forbigået under konstitueringen. Få dage efter JMs udtræden af V-gruppen, kunne man i JV læse en artikel, hvor den tidligere partiformand Lars Erik Skydsbjerg mente, at JM skulle aflevere sit mandat til suppleanten på Venstres liste, fordi han som kandidat havde underskrevet en ikke-bindende kandidat-aftale.

I aftalen stod bl.a: Kandidater er valgt af og for Venstre – hvorfor der ved uoverensstemmelse med gruppen og organisationen forventes, at valgte kandidat trækker sit kandidatur frem for at blive løsgænger. Man vælges af Venstres vælgere og forpligtes at arbejde der for.

I artiklen stod endvidere: Det forventes at man trækker sit kandidatur i stedet for at blive løsgænger. Aftalen er ikke juridisk bindende, vi kan kun appellere til at den bliver respekteret. Det er op til den enkeltes moral, om man vil efterleve den, sagde Lars Erik Skydsbjerg og appellerede til sin tidligere partifælle og kandidats moral og anstændighed. Nu bliver det spændende at se om alle de fine ord om moral og anstændighed også gælder for Frandsen, eller om de kun gælder for alle andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce