Annonce
Læserbrev

Morten Østergaard og Radikales gennemskuelige fremtidsprojekt

Læserbrev: Med sikkert blik for ønsket om langsigtet radikal "stemmeføring" toner Morten Østergaards omklamrende ghettooptræden frem på landsdækkende tv, garneret af imamens iscenesættelse af planlagt stemmeafgivning blandt indrejste muslimer og idolmodtagelse af Morten Østergaard.

Der vises radikalt boldspil og ømme fotosessions med de kære små, mens Morten Østergaard næsten ikke formår at skjule sin ghettobegejstring. Ingen kan beskylde ham og De Radikale for at underspille værdien af at holde sig på god fod med de fremmede. Morten Østergaard har fundet en oplagt niche for stemmefiskeri (også benyttet af Enhedslisten), der automatisk leder frem mod førerfeltet, fordi disse fremmede er offentligt kendt for at lystre imamens bud og formerer sig i så hastig grad, at de inden længe har overhalet danskerne indenom og gjort billedet af Danmark ukendeligt.

Den kloge narrer den mindre kloge … mens Morten Østergaard spiller bold i ghettoområderne, opdager danskerne ikke, at han samtidig spiller hasard med hele vores danske kultur og fremtid, som generation efter generation har slidt for at bygge op.

Et gennemskueligt og snedigt anlagt radikalt fremtidsprojekt, der giver stemmer til De Radikale, mens danskerne taber for altid.

Hvem vil mon spille bold med dette/disse danmarksudslettende partier på Christiansborg? Det bør følges tæt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

134 klager på fem måneder: Tolkefirma har spændt ben for politiet i Syd- og Sønderjylland

Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Annonce