Annonce
Læserbrev

Morten er et friskt pust i vores kreds

Annonce

Læserbrev: På onsdag (22.1) skal det afgøres, hvem der skal være Vardekredsens næste Folketingskandidat for Venstre. Valget står mellem to stærke profiler. Men alligevel vil vi gerne tydeliggøre Venstre Ølgods holdning.

Vi har brug for en ny opskrift på, hvordan vores profil skal se ud, hvis vi vil have en chance for at få én stemme på Christiansborg. Vi har brug for en frisk pust for at samle Venstre-stemmerne i vores kreds. Og kunne tiltrække nye vælgergrupper under vores blå faner.

Morten har formatet, som skal til. Han er et ungt menneske, som ved flere lejligheder har vist, at han har et kæmpe format – ikke blot er han god retorisk, men at han har en kæmpe viden om politik og generelt samfundet. Han har stærke ideer for vores område, fx ønsker han at kæmpe for flere uddannelsespladser i vores område. Jeg tror, at ved, at vi får en anderledes profil, så har vi mulighed for at slå igennem og få brudt den ellers kedelige situation og få vores egen kandidat valgt!

Han besidder også evnerne til kunne føre en valgkamp, som allerede vil begynde den 23. januar. Vigtigheden af dette kan ikke undervurderes. Morten har ført valgkamp for Jakob Ellemann. Og ledet VU’s EP-valgkamp og VU’s Folketingsvalgkamp. Han ved præcis, hvad der kræves for at kunne slå igennem medierne og få den rigtige opmærksomhed, vi trænger til.

Derfor anbefaler vi varmt alle til at stemme på Morten Møller Sørensen. Lad os få et frisk pust i vores kreds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce