Annonce
Vejen

Morten Thorøe siger ja til opfordring om at blive Venstres borgmesterkandidat

Morten Thorøe, der siden 1. januar 2018 har været viceborgmester i Vejen Kommune, har sagt ja til opfordringen fra Venstre i Skodborg/Skrave om at stille op om at blive Venstres nye borgmesterkandidat. Foto: Ove Detlevsen
Viceborgmester Morten Thorøe har sagt ja til opfordringen fra Skodborg/Skrave Venstre om at stille sig til rådighed som kandidat.
Annonce

Skodborg/Skrave: - Jeg er blevet opfordret til at stille op som borgmesterkandidat for Venstre i Vejen Kommune af min lokale vælgerforening i Skodborg/Skrave. Det er jeg stolt over. Jeg har tænkt mig at følge den opfordring og har derfor meddelt, at jeg er kandidat til at blive Venstre i Vejen Kommunes næste borgmesterkandidat.

Sådan lyder det fra byrådsmedlem og viceborgmester Morten Thorøe på et Facebook-opslag sent tirsdag eftermiddag.


Det bliver en stor opgave at påtage sig rollen som eventuel spidskandidat for Venstre, og det bliver en lang rejse frem mod det kommende kommunalvalg den 16. november 2021.

Morten Thorøe, viceborgmester


- Det bliver en stor opgave at påtage sig rollen som eventuel spidskandidat for Venstre, og det bliver en lang rejse frem mod det kommende kommunalvalg den 16. november 2021. Men jeg føler mig klar efter mere end seks år i kommunalpolitik og heraf to år som viceborgmester.

- Jeg ser frem til en spændende proces frem mod Venstres opstillingsmøde i november, hvor jeg er sikker på, at vi får mulighed for at diskutere politik med mange af Venstres mere end 600 medlemmer. Det er jo her stregerne til de kommende fire års valgprogram bliver trukket.

Annonce

Anden byrådsperiode

Morten Thorøe, der bor tæt ved Mikkelborg syd for Skodborg, er 46 år. Han trådte sin første politiske sko i Venstres Ungdom, hvor han en overgang var næstformand. Han er i gang med sin anden periode i Vejen Byråd. Udover sin post som viceborgmester er han medlem af økonomiudvalget samt Udvalget for arbejdsmarked og integration.

- Det bliver en utrolig spændende proces, vi skal i gang med. Ud over at finde afløseren for Egon Fræhr, som har været afgørende for udviklingen i Vejen Kommune siden kommunalreformen i 2007, og som har en unik erfaring, skal vi have udarbejdet et nyt valgprogram. Desuden skal vi have kandidaterne på plads, så vi bliver klar til kommunalvalget næste år, siger Morten Thorøe til JydskeVestkysten.

Han føjer til: - Vi skal i Venstre have fundet frem til, om vi skal bygge videre på det ti punkts-program, vi udarbejdede forud for sidste valg, eller vi skal i en lidt anden retning. Det har jeg nogle ideer til, hvis jeg skal stå i spidsen for Venstre, men arbejdet skal foregå sammen med Venstremedlemmerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce