Annonce
Haderslev

Morthorst, dine udtalelser chokerer mig

Annonce

Læserbrev:  Bo Morthorst, du bør skamme dig over den sviner, du i mandagens JV sender til forældre med handicappede børn.
Jeg har sammen med min kone deltaget i et møde med dig. Det handlede ikke om tabt arbejdsfortjeneste, men om at udvalget påstod, at kommunen kunne udføre de opgaver, som hidtil var varetaget af ”Under Kastanien” både bedre og billigere. Vi havde anmodet om skriftlig dokumentation, men blev i stedet inviteret til møde, hvor du, efter at have holdt laaang enetale, måtte indrømme, at der ikke forelå nogen form for beregninger - og derfor heller ikke dokumentation.


Dine udtalelser om forældre med handicappede børn bevidner, at du intet kender til alle de udfordringer, som følger med denne forældrerolle.

Peter Christensen, far til handicappet barn


Så hold dig til sandheden, når du optræder i pressen. Det handlede netop om professionel hjælp til vores børn, som desværre er alt for fraværende ved kommunen, blandt andet på grund at utallige sagsbehandlerskift.
Dine udtalelser i JV chokerer mig, da de bevidner dit totale fravær af viden på det område, du taler om. Dine udtalelser om forældre med handicappede børn bevidner, at du intet kender til alle de udfordringer, som følger med denne forældrerolle.
Der er ellers aftalt møder med udvalget og hhv. LEV og den lokale autismeforening, da den nye formand Marie Skødt har henvendt sig og kraftigt udtrykt et ønske om dialog og IKKE skyttegravskrig. Med dine arrogante og nedladende udtalelser har du jo erklæret krig.

For lad mig så slå fast: Det er ikke sagsbehandlerne, vi skyder på, men ledelsen med Charlotte Veilskov i spidsen - og så uvidende og arrogante politikere som dig selv.

Pas på du ikke ødelægger formandens gode intentioner - men desværre hører du nok som altid helst dig selv tale og ingen andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce