Annonce
Billund

Motionsløb omkring Engsøen samler penge ind til kræftramt Magnus på syv år

Familien Funder Nielsens hverdag er præget af, at 7-årige Magnus tumler med en tumor i hjernen. Et motionsløb den 26. oktober skal samle midler til, at familien kan få en oplevelse, der gør hverdagen lidt lettere. Foto: Annett Bruhn
Der bliver formentlig op mod et par hundrede deltagere, når der lørdag den 26. oktober bliver løbet motionsløb rundt om Engsøen. Formålet er at samle penge ind til familien Funder Nielsen, hvor 7-årige Magnus er ramt af kræft.
Annonce

Grindsted: Det er med tanke på Funder Nielsen, at en stor gruppe motionister lørdag den 26. oktober trækker i løbeskoene. De seneste to år har Grindsted Løbeklub arrangeret et Knæk Cancer-løb, hvor overskuddet er gået til Kræftens Bekæmpelse, men i år bliver det en smule anderledes.

- I år tænkte vi, at vi ville prøve at gøre det mere lokalt. Jeg kender både Karina og Claus og de udfordringer, de har med deres dreng, så jeg spurgte dem, om de var interesserede i, at vi donerer nogle penge til dem, fortæller Tommy Skrydstrup Mikkelsen, der er aktiv i Grindsted Løbeklub og står i spidsen for Knæk Cancer-løbet.

I år bliver der derfor løbet med det formål at gøre livet lidt lettere for en kræftramt familie.

- Pengene bliver brugt på at give familien en oplevelse. De kan tage i Legoland eller noget andet, som de gerne vil bruge pengene på, siger Tommy Skrydstrup Mikkelsen.

Løb - og støt et godt formål

Turen rundt om Engsøen foregår den 26. oktober klokken 11, hvor der er start fra Tommy Skrydstrup Mikkelsens privatadresse på Engsøvænget 12.

Det koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn at være med.

Det er frivilligt, om man går eller løber rundt om Engsøen - og hvor mange ture man tager.

Arrangørerne vil gerne have en indikation af, hvor mange der møder op, og derfor kan tilmelding ske via SMS til Tommy Skrydstrup Mikkelsen på nummer 51 80 40 74.

Annonce

God interesse

Sidste år deltog omkring 100 i løbet, hvor der endte med at blive samlet omkring 6000 kroner ind. Det tal kan hurtigt ende med at blive højere i år.

- Jeg kan se på forhåndstilmeldingerne, at der er god interesse for det. Jeg tror, vi bliver et par hundrede, for der er mange, som allerede har tilmeldt sig, siger Tommy Skrydstrup Mikkelsen, der selv lægger adresse til starten på løbeturen.

Løbet foregår på en meget uformel måde, hvor tilmelding kun er nødvendig for, at arrangørerne ved hvor mange kopper kaffe, der skal brygges. Det koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn at være med, og så er det ellers op til deltagerne selv, hvor langt de løber.

- Nogle løber eller går en enkelt gang rundt om søen, og andre tager måske to omgange. Det er ikke noget med, at man skal have løbsnumre eller andet. Det foregår fuldstændig lavpraktisk, siger Tommy Skrydstrup Mikkelsen.

Hvad familien Funder Nielsen skal bruge pengene på, er endnu ikke besluttet. Men da Magnus er meget vild med FC Midtjylland, kunne det godt blive noget, der involverer en fodboldkamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Endelig kom sneen

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Trekantområdet

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Annonce