Annonce
Trekantområdet

Motionstilbud får tilskud til flere romaskiner

Strib: På mindre end to år er foreningen MOTION i Dagtimerne i Strib gået fra nul til to gange om ugen at samle 60-70 ældre. Foreningen har 152 medlemmer. Alt baserer sig på frivillig arbejdskraft. . Foto: Robert Wengler
Annonce

Strib: For nyligt fik Motion i Dagtimerne i Strib et tilskud på 21.000 kroner fra Trygfonden. De 21.000 kroner er ud af en sum på næsten 1,8 million kroner, som Trygfonden har delt ud for at styrke sundheden på Fyn.

- Vi søgte om pengene tilbage i februar. Vi har så meget gang i den her, at vi har rift om de romaskiner, vi har. Så søgte vi Trygfonden om to mere, og det har vi fået, siger Søren Illum Nielsen, der er formand for Motion i Dagtimerne.

Maskinerne er allerede bestilt, men de kommer langvejsfra - helt fra Canada, og her har produktionen været gået i stå. Håbet er dog, at de to nye maskiner alligevel kan stå klar til sæsonstart i slutningen af august. Dermed skal de nye maskiner også indgå i et nyt tilbud: hold-rospinning.

- Når vi får de to nye maskiner, så har vi maskiner nok til at kunne tilbyde rospinning. Det minder, som navnet antyder, om almindelig spinning, hvor man ror i takt til musik sammen med en instruktør, siger Søren Illum Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt

Smitten daler i de fleste kommuner: Kolding tager et spring i den forkerte retning

EfB

Kommentar: Nyttige øretæver til EfB

Annonce