Annonce
Indland

Motorcyklist alvorligt kvæstet i ulykke med personbil

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
En motorcykel ramte en bil, der var ved at lave en U-vending i Ringsted. To personer er blevet kvæstet.

En mandlig motorcyklist er blevet fløjet til Rigshospitalet med helikopter efter en trafikulykke på Nordre Ringvej i Ringsted mandag eftermiddag.

Manden er alvorligt kvæstet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En kvindelig passager på motorcyklen er kommet lettere til skade og er blevet kørt med ambulance til behandling på et sygehus.

Udover motorcyklen var en bil involveret i ulykken, fortæller vagtchef Henrik Jørgensen.

- Ulykken sker, da bilen laver en U-vending, og motorcyklen kommer kørende og rammer siden af bilen, siger Henrik Jørgensen.

På grund af ulykken blev Nordre Ringvej spærret for al trafik mellem rundkørslen ved Nørregade/Skt. Jørgens Allé og Klosterparks Allé.

Omkring klokken 17 blev strækningen genåbnet, da politiet og en bilinspektør var færdige med deres undersøgelser på ulykkesstedet.

Bilisten kom ikke til skade ved sammenstødet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce