Annonce
Kolding

Motorvej spærret igen efter bil blev ramt af 'et eller andet': Politiet undersøger stedet

Foto: Local Eyes

Christiansfeld: E45 Sønderjyske Motorvej er onsdag aften spærret i begge retninger ved frakørsel 66 Christiansfeld. Det oplyser Vejdirektoratet.

Det skyldes, at politiet er i gang med at efterforske episoden, hvor en bil blev ramt af "et eller andet" på sit soltag, da den kom kørende ad motorvejen.

Motorvejen blev omkring middag lukket i begge retninger, og det skabte massiv køkørsel. Da motorvejen omkring klokken 15.30 blev åbnet igen, var der op mod en times ekstra køretid. Sydøstjyllands Politi oplyser, at de ikke er færdige med efterforskningen endnu.

- Men vi er nødt til at tage hensyn til trafikken. Der vil stadig være lukket på Frørup Landevej, hvor vi skal have sikret nogle spor, siger vagtchefen.

- På et tidspunkt vil vi også blive nødt til at lukke af på motorvejen igen, siger han.

Det er så det, man har gjort nu. Der er ingen tidshorisont for, hvornår man åbner for trafikken igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Kylling og klovne i Slotsgade

Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Kolding

Handicap-forum kritiserer adgangsforholdene på Kolding Sygehus: Det er for hårdt at komme ind i manuel kørestol

Kolding For abonnenter

Emilie skal flytte fra sin lejlighed på grund af rotter: - Jeg kan ikke sove om natten

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];