Annonce
Sport

Mourinho drømmer om at trække Bayern i kvartfinalen

Odd Andersen/Ritzau Scanpix
Tottenham tabte igen til Bayern München i Champions League, men José Mourinho ser gerne to nye møder.

På eget græs blev Tottenham for et par måneder siden rundbarberet med 7-2 af Bayern München, og onsdag aften måtte Christian Eriksen og co. rejse hjem fra München med et nederlag på 1-3 i bagagen.

Både Bayern og Tottenham var allerede videre i Champions League inden onsdagens møde i Tyskland, men alligevel kunne man forestille sig, at englænderne gerne slap for at se de tyske mestre igen i en rum tid.

Sådan ser Tottenham-manager José Mourinho imidlertid ikke på det.

Han var ikke træner, da holdet tabte 2-7, og onsdag sparede begge hold en del profiler, da avancementet var i hus.

- Vi kan ikke støde sammen førend i kvartfinalen, men jeg ønsker at komme tilbage hertil for at spille en ordentlig kamp, siger Mourinho ifølge uefa.com.

Med ordentlig kamp henviser han til, at begge hold skal være i stærkeste opstilling.

Eftersom holdene har været i gruppe sammen, kan de ikke trække hinanden i ottendedelsfinalerne. Derfor skal de begge først igennem to kampe, førend Mourinho kan få en eventuel revanche.

Han var naturligvis skuffet over at tabe kampen i München, men han lagde mere vægt på, at han fik set nogle nye spillere i aktion.

- Der var meget værdifuld information for mig. Jeg kan give et eksempel. Jeg lærte meget om Juan Foyth, som hidtil ikke har spillet et eneste minut under mig.

- Jeg har lært mere om ham på de her 90 minutter, end jeg har lært de seneste to-tre uger, hvor han har trænet, men ikke spillet kampe, forklarer han.

Bayern Münchens midlertidige cheftræner, Hansi Flick, var meget tilfreds med, hvad han så fra sit hold, der sluttede som hele gruppefasens bedste hold efter seks sejre i seks kampe og en målscore på suveræne 24-5.

- Jeg er glad for måden, vi spillede på. Vi blev ved med at forsøge at nedbryde vores modstander, og vi skabte chancer, som vi ikke udnyttede, men vandt alligevel fortjent 3-1, siger han til uefa.com.

Der er lodtrækning til Champions Leagues ottendedelsfinaler på mandag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce