Annonce
Sport

Mourinho vil undgå tidligere fejl i sit Tottenham-job

Flavio Lo Scalzo/Reuters
På første pressemøde som manager for Tottenham siger José Mourinho, at han er tilfreds med sin nye spillere.

Den nye manager for fodboldklubben Tottenham, José Mourinho, vil undgå at lave samme fejl, som han tidligere har begået som træner.

Det sagde Mourinho på sit første pressemøde for sin nye klub, blot et døgn efter at portugiseren blev præsenteret som afløser for fyrede Mauricio Pochettino, skriver BBC Sport.

- Det er gået op for mig, at jeg har begået fejl, og dem vil jeg ikke begå igen. Jeg vil lave nye fejl, men aldrig de samme, siger den portugisiske manager.

Mourinho ville på pressemødet ikke komme nærmere ind på, hvilke fejl han mener, at han tidligere har begået, men han uddybede:

- Jeg er ydmyg. Ydmyg nok til at prøve at analysere min karriere - ikke kun det sidste år, men det hele, udviklingen, problemerne og løsningerne. Og jeg vil ikke bebrejde nogen, siger han.

Mourinho har været arbejdsløs siden december sidste år, hvor han blev fyret i Manchester United, som lå 19 point bag Liverpool på førstepladsen.

Han var også kommet på dårlig fod med United-stjernen Paul Pogba, og Mourinho blev til sidst kritiseret af Uniteds fans for at spille kedeligt, defensivt fodbold.

- Når jeg ikke vinder, kan jeg ikke være glad, og jeg kan ikke ændre det. Det ligger i mit dna, forklarede Mourinho på pressemødet.

- Nogle gange er du nødt til at arbejde med mennesker, som du ikke bryder dig om, og få det bedste ud af det.

Mourinho brugte næsten 400 millioner pund på 11 spillere i løbet af sine to år i Manchester United, men han mener, at han allerede har arvet et kvalitetshold med Tottenham.

- Det er den bedste gave, og jeg har ikke brug for spillere. Jeg er tilfreds med dem, jeg har, siger den 56-årige manager.

Mourinho har været med til at vinde pokaler i alle de klubber, han har været i - herunder Porto, Chelsea og Inter.

- Vi kan ikke vinde Premier League i denne sæson, men vi kan vinde den i næste sæson, siger Mourinho.

Lige nu er der lidt lange udsigter til et mesterskab for Tottenham, der ligger nummer 14 i ligaen og er 20 point efter Liverpool på førstepladsen.

Tottenham har 11 point op til Manchester City på fjerdepladsen, der giver adgang til næste års Champions League.

Tottenham møder lørdag West Ham på udebane.

/ritzau/

Annonce
Citeret artikel fra BBC Sport
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce