Annonce
Trekantområdet

To kendte Fredericia-butikker går sammen: Ny direktør har mange visioner

Jan Juul fra butikken "Juul" er blevet direktør og medejer af Mr Højer. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen
To kendte forretninger i Danmarksgade er indgået i nyt samarbejde. Jan Juul bliver ny direktør.

Fredericia: Jan Juul, som står bag butikken Juul i Danmarksgade, går over gaden og bliver direktør og medejer af den mangeårige herretøjsbutik Mr Højer.

Forretningen "Juul" kommer til at bestå, men nu under navnet "Juul Women", som skal forhandle mærkevarer til kvinder.

Jan B. Rasmussen fra Mr Højer har allieret sig med Jan Juul i et samarbejde, som ifølge en pressemeddelelse er baseret på entreprenørskab, faglig stolthed og gensidig respekt. Jan Juul er tiltrådt som direktør 10. juli, mens fusionen af de to butikker markeres 1. september.

Jan Juul er stifter af den fredericianske herre- og dametøjsbutik, som han har drevet i 10 år. Først i Vestbyen. Siden har han rykket butikken ind i Danmarksgade.

- Det har været et stort ønske at blive en del af Mr-kæden og dermed få adgang til de mange kendte danske og internationale mærkevarer, hedder det videre fra ham i pressemeddelelsen.

Annonce

Stærkt repræsenteret

Han har mange visioner for Mr Højer:

- Vareudvalget bliver en fusion mellem Mr’s stærke mærkevareportfolio og mine tidligere succesfulde mærkevareforbindelser, hedder det videre.

Han understreger, at der fortsat skal lægges vægt på gamle dyder som førsteklasses kundeservice, professionel vejledning og en betjening, som får alle til at føle sig velkomne.

Jan B. Rasmussen, der også til daglig driver agenturvirksomheden JBR Agencies A/S, er glad for sin nye medejer.

- Det har været helt afgørende for mig at finde en medejer fra Fredericia, der kan drive Mr Højer professionelt med et godt købmands-skab, som er nødvendigt for enhver butiks overlevelse, udtaler han i pressemeddelelsen.

Mr Højer er en del af den landsdækkende Mr-kæde, der består af 71 butikker, der alle drives af selvstændige forretningsdrivende. Administrerende direktør for Mr, Frank Skovgaard, ser fusionen som en styrkelse af Mr Højer.

- Det er vigtigt for Mr at være stærkt repræsenteret i Fredericia, så vi ser frem til samarbejdet med Jan Juul, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Sydjylland

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce