Annonce
Tønder

Muddergaranti: Crossløberne indtager skoven

Den både kuperede og varierede rute gennem Sparekasseskoven i Løgumkloster er populær blandt de sønderjyske crossløbere. Foto: Timo Battefeld

Med over 400 deltagere bliver der stort rykind i Sparekasseskoven i Løgumkloster, hvor Løgumkloster Løbemotion og DGI lørdag afvikler den 4. afdeling af den sønderjyske cross-serie.

LØGUMKLOSTER: Der er garanti for sved på panden og mudder i skoene, når Sparekasseskoven i Løgumkloster lørdag lægger blød skovbund til den 4. afdeling af DGI's vintercross-serie.

Det første startskud lyder klokken 11, og helt frem til 13-tiden vil der være løbeaktivitet på den afmærkede rute.

- Børnene løber en runde på 2,5 kilometer. Dernæst følger kvinderne, der løber to omgange, og til sidst kommer mændene, der skal løbe tre omgange, forklarer Anita L. Schmidt fra Løgumkloster Løbemotion.

Det er den lokale løbeklub, der står som arrangør for lørdagens afdeling. Over 400 forhåndstilmeldte løbere vidner om, at Løgumklosters skov med kuperet, varieret og naturskønt terræn er populært hos de landsdelens løbemotionister. Det er i år femte gang, at crossløberne sendes på skovtur i Løgumkloster.

Annonce

Start og mål

Blandt de mange deltagere er også en del lokale løbere. Startskuddet lyder på fodboldbanerne ved Klosterhallerne. Målområdet er placeret midt i skoven. Omkring 20 lokale frivillige står sammen med DGI som garanter for, at alt klapper.

Den sønderjyske cross-serie byder på i alt syv afdelinger. Efter afdelingen i Løgumkloster fortsættes med afdelinger i Haderslev og Skrydstrup, og den afgørende sidste afdeling er placeret i området omkring Grænsehallerne i Bov den 9. marts.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Kommunaldirektør ville skjule oplysninger i forureningssag: Det får ingen konsekvenser

Kolding

Partier dropper havneaftale: Vil beholde virksomheder på en del af havnen

Annonce