Annonce
Indland

Mand fundet skuddræbt i bil ved boligblok i Aarhus

Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix
En 22-årig mand er blevet dræbt af skud. Han blev fundet død torsdag i Vorkærparken i Viby i Aarhus.
Annonce

En 22-årig mand er torsdag formiddag fundet dræbt i en bil ved en boligblok på Vårkjærvej i Vorkærparken i Viby i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet blev alarmeret klokken 11.20 af borgere, som opdagede manden i bilen. Det viste sig, at han er blevet dræbt af skud.

- Vi er i fuld gang med efterforskningen af drabet, og vi hører meget gerne fra vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt omkring Vorkærparken i løbet af natten til torsdag eller tidligt torsdag morgen, udtaler politiinspektør Michael Kjeldgaard.

- Vi vurderer, at det er et drab begået i det kriminelle miljø, men det er for tidligt at sige noget om motiv og eventuelle gerningsmænd.

Sidst på eftermiddagen skriver politiet på Twitter, at man ikke vil oplyse mere om sagen torsdag.

- Vi er fortsat i gang med undersøgelser derude og kommer til at være der noget tid endnu. Vi har ikke yderligere info om sagen i dag, lyder det fra Østjyllands Politi på Twitter.

De pårørende til den dræbte er blevet underrettet.

Drabet er det tredje i Aarhus på to uger.

Den 22. juli kort før klokken 19 blev Abukar Hassan Ali, der også var kendt som rapperen Shmur, skudt på en parkeringsplads nær Jydsk Væddeløbsbane.

Politiet mener, at han blev dræbt i forbindelse med en større handel med hash.

To mænd er fængslet i hashsagen, og onsdag blev en 40-årig mand varetægtsfængslet for drabet.

Blot ni timer efter drabet ved travbanen blev en mand fra rockermiljøet stukket ihjel i Brabrand. I den sag er der endnu ingen anholdte.

Ifølge politiet har de to drab ikke noget med hinanden at gøre. Om torsdagens drab kan knyttes til et af de to andre, er endnu uvist.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Danmark

Se Danmark: Bobler holder isen i ave

Annonce