Annonce
Kolding

Mundbind: Kontanthjælpsmodtagere bliver overset

Annonce

Åbent brev til Søren Rasmussen fra DF og Benny Dall fra EL...!!

Jeg skriver til jer, qua i er vores repræsentanter fhv. DF og EL her i Kolding, og jeg hørte netop Karina Adsbøl (DF) i nyhederne fortælle, at mundbind skal være gratis for dem med få midler. Hun nævnte bl.a. ældre, studerende og førtidspensionister...og igen...ingen kontanthjælpsmodtagerne, som desværre igen sikkert bliver overset..??!!

Jeg håber ikke, det bliver sådan, så må vi vel tage det op i de forskellige udvalg og råd, vi har i kommunen. Hvad vi skal gøre, fordi i gruppen af kontanthjælpsmodtagere er rigtig mange, som er udsatte, både i forhold til og være i den gruppe af borgere, for hvem Covid 19 er farlig og samtidig er økonomisk udfordret i hverdagen..!!

Enhedslisten, som jeg ellers altid har troet også var et parti, som gør meget for folk, som er lavtbemidlet som ex. kontanthjælpsmodtagere...?? Her siger sundhedsordfører, Peder Hvelplund, EL til DR....."Helt konkret ønsker partiet at gøre mundbind gratis for blandt andet pensionister, førtidspensionister, studerende og personer på integrationsydelse"..... igen ingen nævner på noget tidspunkt kontanthjælpsmodtageren.

Så kære politikere.... jeg er sikker på, at modtagere af kontanthjælp rigtig gerne vil beskytte sig selv og andre ved og bære mundbind, men hvis mundbind fortsætter med at stige i pris, er jeg bange for, at mange derfor ikke køber mundbind...!! Mange er jo også i forvejen ramt af dyre cigaretter, og alle ved jo godt, at det ikke bare er og stoppe med og ryge....

Kan i/vi gøre noget ved det...??


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce