Annonce
Ribe Esbjerg HH

Mundvigene pegede nedad: Ribe-Esbjergs stregkriger  forsøger dog at holde modet oppe

Miha Zvizej bød ind med fire mål i anden halvleg mod Mors-Thy, men alligevel måtte Ribe-Esbjerg HH se sig slået med 22-21. Foto: Søren Gylling
Hvis Ribe-Esbjerg skal have vendt nedturen, skal der arbejdes endnu hårdere. Det mener Miha Zvizej, der var lige så skuffet efter lørdagens smalle nederlag til Mors-Thy som cheftræner Kristian Kristensen.
Annonce

HÅNDBOLD: - Jeg er meget skuffet. Endelig dækker vi godt op, og så har vi en virkelig dårlig dag i angrebet.

Stregkrigeren Miha Zvizej var virkelig træt af det efter lørdagens nederlag på 22-21 i udekampen mod Mors-Thy.

- Vi skyder for dårligt, og vi laver for mange tekniske fejl. Det er i hvert fald min vurdering af det, konstaterede Zvizej, der dog på ingen måde har mistet modet, selvom to point efter fem kampe er to-tre-fire point for lidt.

Det eneste man kan gøre er at arbejde endnu hårdere.

- Vi har ikke fået nogen god start på sæsonen. Snarere tværtimod. Det må vi erkende, men der er heldigvis stadig mange kampe, og vi skal nok komme tilbage. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

Annonce

Virkelig skuffende

Også cheftræner Kristian Kristensen havde svært ved at sluge nederlaget.

- Ansvaret er mit, og det tager jeg selvfølgelig på mig, men jeg synes jo, at vi prøver alt i løbet af kampen for at løse vores meget store udfordringer i angrebsspillet.

Ribe-Esbjerg skiftede da også lystigt ud i bagkæden for at finde den ideelle konstellation. Det lykkedes aldrig. Holdet forsøgte sig også med at spille syv mod seks - det var heller ikke nogen succes.

Det lykkedes heller aldrig at få spillet bredt ud, så holdets stærke fløjspillere for alvor blev sat i scene. Det var indover midten den ene gang efter den anden.

- Nu skal vi selvfølgelig have set kampen igennem, men der er for mange af vores bærende folk, der ikke leverer en ordentlig indsats - og det er sgu virkelig skuffende, at man ikke er mere klar.

Det var ellers en kamp, hvor forsvaret stod godt. Det var første gang i denne sæson, at det var tilfældet.

- Vi spiller den klart bedste forsvarskamp i denne sæson, også selvom vi igen taber målmandsduellen klart. Derfor er det heller ikke godt nok, at vi ikke formår at få noget med hjem fra sådan en kamp.

- Det var lidt som i et tivoli, hvor man får en bamse for at ramme noget. Vi valgte så at hamre bolden lige i maven på deres målmand eller helt forbi. Det er bare ikke godt nok, at vi på den måde "nosser" rundt i det. Det kan man bare ikke tillade sig i ligaen.  Ret meget længere er den vel egentlig ikke, mente Kristian Kristensen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce