Annonce
Kolding

Mungo Park rykker hjem i stuerne: Se teater på Facebook

Tag plads på første række i sofaen. Når man nu ikke længere må gå i teateret på grund af Covid-19 virus. Så kommer teateret nu hjem til dig i stuen. I påsken inviterer Mungo Park nemlig til en gratis forestilling med ”Anne Marie Gift Carl-Nielsen” i en TV-version, så du kan sidde hjemme og opleve teater. Pressefoto

Kolding: Når man nu ikke længere må gå i teateret på grund af Covid-19 virus, så kommer teateret nu hjem til dig i stuen. I påsken inviterer Mungo Park nemlig til en gratis forestilling med ”Anne Marie Gift Carl-Nielsen” i en TV-version.

- Selvom vi ikke kan gå i teatret, vil vi gerne give alle et stort kulturelt påskeæg alligevel, nemlig forestillingen ”Anne Marie Gift Carl-Nielsen”, siger Sophie Lauring, direktør på Mungo Park Kolding i en pressemeddelelse.

- Vores kompromisløse tro på kunsten kan og skal forandre den verden, vi lever i, og den er nerven i alt, hvad vi foretager os. Særligt nu, hvor verden er uigenkendelig og ingen kender slutningen. Der skal lyde en stor tak til de dedikerende kunstnere, som ønsker at levere en gratis forestilling for at bringe kulturen ind i hverdagen igen.

Premieren kan ses den 6. april kl. 19.30, og forestillingen kan ses på et link på Mungo Parks hjemmeside eller facebookside.

Holdet bag, der har givet lov og rettigheder til visning er: Vivian Nielsen (dramatiker), Sophie Lauring (instruktør), Nadia Nabil (scenograf), Mårten Axelsson (lysdesigner), Emil Assing Høyer (komponist/lyddesign), Maja Juhlin (skuespiller), Frank Thiel (skuespiller), Morten Dorvin (tekniker), Torben Skjødt Jensen (freelance filmmaker/producent).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce