Annonce
Tønder

Museum Sønderjylland ærgrer sig i Genforeningstiden

Annonce

Sønderjylland: Museum Sønderjyllands besøgssteder holder på grund af corona lukket til og med 2. påskedag. Alle aktiviteter indtil da vil også være aflyst, herunder påskeferieaktiviteter.

- Det er naturligvis økonomisk kritisk for os at holde vores 10 museer lukkede, og vi er utrolig ærgerlig over, at vi ikke kan afholde vores mange planlagte aktiviteter i 100-året for Genforeningen. Samtidig har vi fuld forståelse for de tiltag, som regeringen har sat i værk, siger Museum Sønderjyllands direktør, Henrik Harnow, i en pressemeddelelse.

Mens museerne er lukkede for besøgende, bliver der dog fortsat arbejdet blandt andet på to nye udstillinger i anledningen af jubilæumsåret for Genforeningen. Den ene er kunstudstillingen ’Medgang & modgang – Udvekslinger mellem dansk og tysk kunst – før og nu’, hvor Kunstmuseet i Tønder huser den historiske fortælling, og Kunstmuseet Brundlund Slot lægger rum og slotspark til bidrag af danske og tyske samtidskunstnere. Den anden er en kulturhistorisk udstilling om H.P. Hanssen på Kulturhistorie Aabenraa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce