Annonce
Varde

Musik & Billedskolen mødes på nettet

Undervisning af musikelever kan ikke klares via tekst i en mail, og derfor er brugen af videooptagelser blevet et vigtigt værktøj for Musik & Billedskolens lærere, således også for Julie Wieland. PR-foto: Niels Linneberg
Annonce

Varde Kommune: Musik & Billedskolen har på grund af covid-19-virussen været nødt til at sætte undervisningen på pause. Musik & Billedskolens lærere er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, og det har sat mange tanker igang om, hvordan man kan udvikle nye metoder til at undervise musikelever på nettet. Det gælder også Julie Wieland, der blandt andet underviser i solosang:

- Mine elever får sange og opgaver samt instruktionsvideoer tilsendt. Så aftaler vi at mødes på video på nettet, hvor mine elever synger for mig, og jeg giver feedback til dem. Jeg kan sagtens fange en masse ting hos eleven. Hvordan de synger, om de står rigtig og bruger kroppen korrekt, mens de synger. Det sværeste er at høre den rigtige klang i stemmen, fordi lyden ikke er så god på nettet, men heldigvis kender jeg mine elever så godt, at jeg har en god fornemmelse af, hvordan det går.

- Langt de fleste af mine elever har takket ja til at blive undervist på denne måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce