Annonce
Aabenraa

Musik i det fri: Fløjtende glade Zielke og Solløs er koncertklar

Bettina Zielke, til venstre, og Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester med deres nye tværfløjter, der er lavet af træ. De er solister ved koncerten ”De skønneste toner” i Tinglev den anden søndag i august. Pressefoto
Ved koncert i Tinglev 9. august spiller to medlemmer af Sønderjyllands Symfoniorkester den populære opera aria ”Blomsterduetten” på nye instrumenter.
Annonce

Tinglev: To musikere med det store smil på.

Bettina Zielke og Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester har fået nye instrumenter. De to er fløjtenister og hører til træblæserne i orkestret, men i mange år har tværfløjterne været af metal. Nu er de tilbage med den ægte vare.

Ved koncerten ”De skønneste toner” i Tinglev søndag den 9. august med Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen bliver der mulighed for at høre Bettina Zielke og Jorunn Solløs i den populære opera aria, ”Blomsterduetten”, der tidligere har været på programmet i Tinglev med to sopraner i hovedrollerne.

Det oplyser arrangøren, TinglevForum, i en pressemeddelelse.

Nu er det altså en sang, der bliver spillet med to musikere på tværfløjter af træ som solister.

Annonce

Sjovest og størst

Bettina Zielke fortæller selv om den sjoveste koncertoplevelse, der ligger tilbage i 2007, hvor hun og de øvrige medlemmer af det sønderjyske symfoniorkester sad bag den aldrende operastjerne Luciano Pavarotti: "Den var mindeværdig på mange måder".

Jorunn Solløs har hentet sin største oplevelse på en jazzscene i Spanien: "Hvor jeg endelig turde stille mig op foran et big band og improvisere foran et stort publikum".

De to, der normalt sidder lige midt i orkestret, glæder sig nu til at stå foran alle deres kolleger i orkestret som solister på scenen i Tinglev.

Selv om to fløjtenister overtager sangstemmerne i "Blomsterduetten", så er der naturligvis også sangere med i Tinglev. I år stiller Opera På Grænsen med sopranerne Signe Asmussen og Iben Silberg, Anders Kampmann Christensen, tenor, og Morten Frank Larsen, baryton.

Annonce

Kun billetter i forsalg

TinglevForum har fået tilladelse til at gennemføre koncerten på sportspladsen ved Zeppelinvej med samlet plads til 500. Det betyder, at publikumstallet er maksimalt 400.

- Økonomisk er det sådan lige på vippen, men vi gennemfører koncerten indenfor de rammer, som er givet, og det betyder blandt andet, at der skal være en meter mellem hver tilskuer, forklarer kasserer Preben Christensen i pressemeddelelsen.

For at undgå kø ved indgangen sælges alle billetter i forsalg via www.tinglevforum.dk


Økonomisk er det sådan lige på vippen, men vi gennemfører koncerten indenfor de rammer, som er givet, og det betyder blandt andet, at der skal være en meter mellem hver tilskuer

Preben Christensen, kasserer, TinglevForum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce