Annonce
Billund

Musik i Gryden er aflyst: - Det er en meget mærkelig situation

Musik i gryden bliver aflyst den 1. august. Arkivfoto: Chresten Bergh
Musik i Gryden bliver ikke holdt i 2020. Coronavirussen har aflyst musikfesten i Grindsted til august.
Annonce

Grindsted: Det kommer på ingen måde til at flyde med fadøl, rock eller skønsang til Musik i Gryden den 1. august i Grindsted.

Arrangementet er ligesom så mange andre festivaler og koncerter aflyst. Det sker efter pressemødet med statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften, hvor alle markeder og festivaler blev aflyst frem til den 31. august for at forhindre spredning af coronavirus.

- Nu må vi se, hvad vi så finder ud af, siger Kurt Holm, der er tovholder på arrangementet for GGIF (Grindsted Gymnastik- og Idrætsforening).

Han havde - indtil i aftes - stadig håbet på, at arrangementet lå så langt ude i fremtiden, at corona'en på det tidspunkt ville være på tilbagetog.

- Men nu står vi i en helt ny situation, og det skal vi finde ud af, hvordan vi tackler, siger Kurt Holm, der lige nu ikke kan forestille sig, at arrangementet bliver rykket til senere på året - for efter den 31. august er sommeren gået.

Musik i Gryden i år havde været det 17. arrangement, og med aflysningen går GGIF glip af overskuddet til deres ungdomsafdelinger i gymnastik, håndbold og fodbold.

Konsekvenserne af det er svære at spå om ifølge Kurt Holm, der har haft programmet for musik-sommerdagen under blå himmel klar siden oktober. Rasmus Seebach, DAD, Rasmus Bjerg og Infernal var blandt dem, der skulle have optrådt på dagen, men de bliver nu aflyst.

- Vi står i en situation, hvor vi skal have talt med rigtig mange mennesker - også med leverandørerne. Det er en meget mærkelig og speciel situation, vi står i.

Billetter

Bestyrelsen bag Musik i Gryden arbejder på en løsning i forhold til de 2700 billetter, der allerede er solgt til Musik i Gryden. En løsning, som de melder ud i løbet af de kommende dage. Før jul kostede billetterne 450 kroner, og efter jul steg prisen til 600 kroner stykket.
Højt humør og masser af musik er aflyst i gryden i år på grund af coronavirus. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Skræmmende godt - Twenty er i finalen

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce