Annonce
Billund

Musik i Gryden er klar med bustransport fra Sdr. Omme, Filskov, Hejnsvig og Billund

Grindsteds årlige musikfestival Musik i Gryden plejer at trække 4000 gæster på stadion. Arkivfoto: Chresten Bergh
De mange Musik i Gryden-gæster fra Sdr. Omme, Filskov, Hejnsvig og Billund behøver ikke tænke på kørsel til og fra Grindsted Stadion.

Grindsted: Musik i Gryden, der i år finder sted lørdag 3. august på Grindsted Stadion, bliver tit omtalt som en kæmpe havefest, og noget er der om snakken. Men deltagerne til havefesten er ikke kun Grindsted-borgere.

Rigtig mange fra resten af Billund Kommune er også faste gæster til Musik i Gryden. Gæsterne fra fire af kommunens byer kan glæde sig over en mulighed for ikke at skulle tænke på kørsel til og fra Musik i Gryden i år. Arrangørerne har nemlig allieret sig med Grindsted Turist, der indsætter busser til og fra koncerten.

- Vi kan se, hvor de som køber billet kommer fra. Og sidste år prøvede vi så med bus fra Sdr. Omme og Billund, hvorfra vi har mange glade koncertgæster. Det blev en succes, så i år udvider vi med Hejnsvig og Filskov, siger Kurt Holm fra koncertudvalget bag Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

Annonce

Husk kontanter

Der bliver busafgang fra købmand Peter i Filskov kl. 11.05 og 12.05 og fra busstoppestedet ved Sdr. Omme Kro kl. 11.15 og 12.15. Turen går hjem igen kl. 00.15 og 01.00. Bus nummer to er klar ved Billund Centret kl. 11.05 og 12.05 og ved busstoppestedet Bredgade ved Nyvej kl. 11.15 og 12.15 i Hejnsvig. Turen går hjem kl. 00.15 og 01.00.

Busturen koster 50 kroner. Husk kontanter.

Der er lige nu solgt omkring 3.000 billetter til Musik i Gryden, hvor du kan opleve Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Jacob Dinesen, Sko/Torp, Poul Krebs og Karl William. Læs mere på www.musikigryden.dk. Du kan også købe billet hos Kvickly Grindsted.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Julebal i Medius: Flere tilmeldte i år

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Annonce