Annonce
Billund

Musik i Gryden forhøjer billetprisen

Rasmus Seebach optræder i Musik i Gryden. Arkivfoto: Jacob Schultz
Det er ved at være absolut sidste chance, hvis man gerne vil sikre sig en billig billet til Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag 1. august.

Grindsted: De seks musiknavne til den 17. udgave af Musik i Gryden lørdag 1. august er offentliggjort drypvis over den sidste måneds tid, og samtidig har 2000 billetter været til salg for 425 kr. + gebyr. De 2000 billetter er næsten væk.

Da publikum har taget så godt imod programmet, har koncertudvalget besluttet at fortsætte salget med de nedsatte billetter frem til fredag den 6. december, og billetterne stiger således lørdag 7. december. Det kan altså stadig nås, hvis man vil sikre sig en af de nedsatte billetter. Lørdag 7. december hedder prisen 575 kr. + gebyr.

- Vi har nøjagtig, som de seneste år valgt, at vi gerne vil belønne de trofaste koncertgæster, der er hurtige til at købe deres billet, men selv om prisen nu stiger, så får man stadig vildt meget for pengene med de seks navne, vi nu har præsenteret, siger Kurt Holm fra koncertudvalget bag Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

Annonce

Trofaste gæster

De seks bands, der indtager Gryden på Grindsted Stadion lørdag 1. august er Rasmus Seebach, Infernal, DAD, Hjalmer, Rasmus Bjerg samt Grydens populære DJ Lille Lars og Kongemanden fra Hawaibaren, som kommer med showet "Grindsted Største Dansegulv".

Billetterne til Musik i Grydens køber man musikigryden.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

112

Tyverialarm skræmte indbrudstyv væk

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];