Annonce
Billund

Musik i Gryden forhøjer billetprisen

Rasmus Seebach optræder i Musik i Gryden. Arkivfoto: Jacob Schultz
Det er ved at være absolut sidste chance, hvis man gerne vil sikre sig en billig billet til Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag 1. august.

Grindsted: De seks musiknavne til den 17. udgave af Musik i Gryden lørdag 1. august er offentliggjort drypvis over den sidste måneds tid, og samtidig har 2000 billetter været til salg for 425 kr. + gebyr. De 2000 billetter er næsten væk.

Da publikum har taget så godt imod programmet, har koncertudvalget besluttet at fortsætte salget med de nedsatte billetter frem til fredag den 6. december, og billetterne stiger således lørdag 7. december. Det kan altså stadig nås, hvis man vil sikre sig en af de nedsatte billetter. Lørdag 7. december hedder prisen 575 kr. + gebyr.

- Vi har nøjagtig, som de seneste år valgt, at vi gerne vil belønne de trofaste koncertgæster, der er hurtige til at købe deres billet, men selv om prisen nu stiger, så får man stadig vildt meget for pengene med de seks navne, vi nu har præsenteret, siger Kurt Holm fra koncertudvalget bag Musik i Gryden i en pressemeddelelse.

Annonce

Trofaste gæster

De seks bands, der indtager Gryden på Grindsted Stadion lørdag 1. august er Rasmus Seebach, Infernal, DAD, Hjalmer, Rasmus Bjerg samt Grydens populære DJ Lille Lars og Kongemanden fra Hawaibaren, som kommer med showet "Grindsted Største Dansegulv".

Billetterne til Musik i Grydens køber man musikigryden.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce