Annonce
Haderslev

Musikforening giver koncert i Slesvigske Musikhus

Jens Olav Heckmann er opvokset i Haderslev og indledte sin musikalske uddannelse med undervisere fra Slesvigske Musikkorps i trompet og trombone. Pressebillede
Haderslev Musikforenings sidste koncert i denne sæson byder på sang fra lokal opvokset tenor.
Annonce

Haderslev: Søndag 28. april kl. 16 holder Haderslev Musikforening koncert med tenoren Jens Olav Heckmann og pianisten Anita Hyldgård Samsing i Slesvigske Musikhus på Louisevej i Haderslev.

Jens Olav Heckmann er opvokset i Haderslev og indledte sin musikalske uddannelse med undervisere fra Slesvigske Musikkorps i trompet og trombone. I 2007 søgte han optagelse på Det Jyske Musikkonservatorium med klassisk sang som hovedfag.

Han er i dag andentenor i DR-koncertkoret og synger i Det Jyske Vokalensemble samtidig med, at han er korleder for to kor i henholdsvis Frederikshavn og Aalborg.

Han bliver ved koncerten i Haderslev akkompagneret af pianisten Anita Hyldgård Samsing, der er uddannet som kandidat hos Anne Øland fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Anita Hyldgård Samsing arbejder i dag som organist samtidig med, at hun dyrker klaverspillet. I april 2017 gav hun solokoncert i Slesvigske Musikhus i Haderslev, og det medførte flere ønsker om genhør.

Ved koncerten 28. april i år fremføres seks sange med musik af Mendelssohn-Bartholdy; fire sange af Johannes Brahms samt efter pausen de seksten sange, der udgør ”Dichterliebe” af Robert Schumann.

Robert Schumanns værk kredser om tab, længsel og drømme med tekster af Heinrich Heine. Musikken er skabt af en nygift Schumann fuld af beruselse i 1840, da han netop var blevet gift med Clara Schumann.

Der er adgang for alle til koncerten. Billetter kan købes fra en halv time før koncertens start.

I pausen holder Musikforeningen generalforsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce