Annonce
Sønderborg

Musikpris uddelt i al hemmelighed

Johan Korsfeldt vidste ikke, at han lørdag aften skulle modtage Musikprisen 2020 fra Sønderborg Musikråd. Arkivfoto: André Thorup
En af de bærende kræfter bag Define festivalen modtog lørdag en pris, da festivalen sendte online fra Sønderborghus.
Annonce

Sønderborg: Det skete i alt hemmelighed, da Sønderborg Musikråd lørdag aften overrakte Musikprisen 2020 til Johan Korsfeldt.

Han har gennem mange år været braschist i Sønderjyllands symfoniorkester og stiller gerne op udenfor symfoniorkesteret, hvad enten det er til ProMusica, kirkekoncert eller sølvbryllup.

Generelt har han ifølge Musikrådets formand Niels Præstholm fortjent en hæder for sit store engagement i det sønderjyske musikmiljø.

- Han har været en central skikkelse, der altid har været hjælpsom. Med sine mange aktiviteter har han medvirket til udvikling af musiklivet i Sønderborg kommune, siger Niels Præstholm.

Johan Korsfeldts interesse inden for musikken rækker ud over at spille bratsch, som er et strygeinstrument i violinfamilien. Han holder også af at synge kor, hvilket har medført, at han blandt andet har stået på podiet som dirigent for Mandskoret og Alsionkoret.

Det Sønderjyske Sangcenter har Johan Korsfeldt også engageret sig i.

Derudover har musikeren i de seneste 12 år været en af de bærende kræfter bag den elektroniske festival Define. Det er også i den anledning, at han er i Sønderborg og kan modtage prisen.

For grundet corona sender Define festivalen i år online fra Sønderborghus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte jeg, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce