Annonce
forside

Musikprisen 2009

Sønderborg

Annette O`Driscoll og Sune Rose Wagner fik overrakt musikprisen på Sønderborghus i søndags.

Musikrådet sørgede for en hyggelig atmosfære med små cafeborde og kølige drinks.

Underholdning fik gæsterne af Annette O`Driscoll, en dygtig strygerkvartet fra musikskolen og to unge mennesker fra ungdomsklubben på Kærvej og Ahlmannskolen.

Musikpris modtager Annette O`Driscoll

Først og fremmest er hun Singer Songwriter med sin helt egen, til tider keltisk prægede sangstil. Hun har spillet på utallige festivaller i ind og udland og har lavet cd og radioindspilninger.

Hun har været en ildsjæl i sit lokalområde Broagerland i mange år. Hun er næstformand i DMF, næstformand i Dynt/Skelde/Gammelgab landsbylaug, medlem af musikrådet og sang & danselærer.

Annette har sammen med sin mand Michael købt og forvandlet den gamle Skelde forsamlingsgård til et moderne møde og spillested for alle aldre, med dejlige festlokaler og teaterscene. Stedet kaldes ”NETTE JENSEN” aktivitets & Kulturhus. Alle kan nyde godt af Annettes store hjerte, børn, unge og gamle, hun skelner ikke mellem stort og småt, der bliver holdt fødselsdage, konfirmationer, jamsession (hver torsdag aften), koncerter – og helt aktuel er Frøken Jensen med i Folk Baltica, kikker man på stedets hjemmeside for resten af 2009 er der booket flere kendte bands og solister af fineste karat.

I Sønderborg kommune er det utroligt, at der findes sådan en person, der ofrer hele sit hjerteblod på at glæde andre mennesker.

Musikpris modtager Sune Rose Wagner

Sune er selvlært musiker. Hele hans liv har drejet sig omkring musikken. Han har spillet i grupper som LSD, westernfront og Psyched up Janis. Sidstnævnte gruppe opløses efter 10 år. Han er med til at danne bandet The Raveonettes hvormed han tager på tour. I 2002 skriver han pladekontrakt med Columbia Record. For Sune som nu bor i udlandet betyder Sønderborg rigtig meget , det er her han altid kommer tilbage for at spille ligemeget hvor i verden han er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce