Annoncørbetalt indhold

Must-have outdoor udstyr til friluftsnørden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Under Corona-epidemien er der mange danskere som har fundet - eller måske genfundet, deres kærlighed til naturen. Nedlukningen af Danmark har gjort, at mange danskere har fået et behov for at komme ud til et sted, hvor man kan trække frisk luft og få en pause fra de mange timer, som man har opholdt sig i hjemmet. Om du er ny i outdoor verdenen eller altid har haft en særlig kærlighed til den danske natur, så er det altid en god idé at have det rigtige udstyr, og den ægte friluftsnørd vil måske endda også påstå, at man aldrig kan have for meget outdoor udstyr.


Annonce

Disse ting er et must-have hvis du elsker at tilbringe tid i naturen 


En god dolk 

At eje en god dolk er en nødvendighed på enhver friluftstur. En dolk er ikke bare en kniv, som man vil kunne bruge til at snitte den perfekte snobrødspind med. En dolk er nemlig et multitool, som kan være det perfekte redskab til mange forskellige slags opgaver. Hvis man altid har den rigtige dolk med sig i tasken, så er man med til at gøre sin friluftstur både nemmere og bedre for sig selv.


Snobrødspinde 

Du kender det, at man har tilbragt den dejligste tur i skoven sammen med sin familie i mange timer, og pludselig titter sulten frem. At lave snobrød over bål er for mange indbegrebet af hygge og gode minder. Det er dog ikke altid at man befinder sig i en skov, hvor det er muligt at finde velegnede snobrødspinde i skovbunden eller omgivelserne omkring bålet. Derfor er en snobrødspind for mange et uundværligt stykke outdoor udstyr til når der står bålhygge på programmet.


Vandrerygsæk 

Er du en ægte friluftsentusiast, så er det bestemt et must-have at eje en vandrerygsæk. Vandrerygsækken kan både være til gavn under hyggelige timer på en dagsudflugt i skoven, men særligt er den nyttig for de personer, som elsker at drage ud på eventyr. Vandrerygsækken er i tilføjelse af det, også den mest komfortable måde, som man kan få fragtet sit udstyr fra A til B på.


Liggeunderlag 

Er du på en flerdagstur ud i den dejlige friske natur, så er en god nats søvn essentielt. Et ordentligt liggeunderlag er derfor vigtigt at have, da det vil være med til at sørge for at du ikke fryser om natten, samtidig med at du kommer til at ligge behageligt og får den søvn, som du har brug for, for at kunne stå op og være frisk til endnu en ny dag i naturen.


Er du interesseret i at læse mere omkring flere forskellige typer af outdoor udstyr, så vil du kunne læse mere på Frilufts Magasinets hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.