Annonce
Nordtyskland

Myndighederne: Bortført kvinde skulle dø

Kvinden blev fundet i dette buskads ved Lübeck. Fotomontage/Google Maps.
Annonce

LÜBECK: Blev en 20-årig kvindelig studerende bedøvet, inden hun i weekenden blev smidt bagbundet og hjælpeløs i et buskads ved Lübeck? Det er politiet fortsat i færd med at efterforske. Men en ting står i hvert fald fast: Den 20-årige skulle dø.

- Den unge kvinde var ikke kun kneblet samt bundet på hænder og fødder. Hun var også surret fast til en gren i det buskads, hvor hun blev fundet, forklarer ledende statsadvokat Ulla Hingst til mediehuset SHZ.

Kneblen var desuden placeret sådan, at den hindrede kvindens åndedræt.

Den 20-årige er ikke blevet sexmisbrugt. Til gengæld blev hun mishandlet og havde kvæstelser både i hovedet og på kroppen.

Kun fordi hun blev opdaget af en tilfældigt forbipasserende, overlevede hun formentlig. Kvinden var kun iklædt indendørs tøj, og ville derfor formentlig have lidt en langsom, kvalfuld død på grund af kulde.

Kvinden huskede i første omgang intet om, hvad der var sket mellem en en fest natten til lørdag og den efterfølgende morgen, hvor hun blev fundet. Nu er den 20-årige atter blevet afhørt og enkelte brudstykker om forløbet er dukket frem fra hukommelsen. Det fortæller politiet i en pressemeddelelse. Af hensyn til efterforskningen ønsker myndighederne absolut intet at oplyse om, hvad kvinden har fortalt.

Politiet har sikret sig forskellige tekniske spor. Blandt dem er dækaftryk fra et ukendt køretøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce