Annoncørbetalt indhold

Når sorgen rammer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Foruden den store sorg vi oplever, når en af vores kære går bort, så kan tiden også være præget af stress og planlægning, når den sidste rejse skal planlægges. Læs med i denne artikel og få en guide til, hvad du skal huske når en kær går bort.

En ting er sikkert. Når et menneske bliver født, skal det en dag herfra igen. Selvom det er en naturlig del af livet, så kan det føles ubærligt for de efterladte, når tiden er inde. Du kan blive ramt af en følelse af tomhed uden at vide, hvordan du skal få planlagt den sidste afsked med din kære. Uanset hvilke følelser der rammer dig, så er det okay og helt naturligt.

Annonce

Min Sidste Vilje

Måske din kære har udtrykt nogen bestemt ønsker i tilfælde af dødsfald? Eller måske vedkommende endda har udfyldt dokumentet Min Sidste Vilje, som er et skriftligt dokument, der indeholder ønsker ift. sin egen død. Dokumentet rummer oplysninger fra alt om vedkommende ønsker bisættelse, begravelse eller om asken skal spredes i vandet, til ønsker om hvilke salmer der skal synges i kirken.

Har du sådanne oplysninger om din afdøde kære, så bliver processen nemmere, da du ikke skal tage stilling til afskeden, men blot sørge for at planlægge afskeden efter disse ønsker.

Praktiske nødvendigheder

Et dødsfald medfører nogle praktiske opgaver. Dødsfaldet skal anmeldes til skifteretten og abonnementer og aftaler mm. skal afmeldes. I tilfælde af at din kære har forskellige profiler på de sociale medier, skal du også tage stilling til hvorvidt profilerne skal slettes eller bibeholdes som et mindesmærke.

Hvis min sidste vilje ikke er udfyldt, skal du selv planlægge afskeden, hvor du med fordel kan medtænke hvad du tror vedkommende ville ønske på sin sidste rejse.

Du skal derfor planlægge hvorvidt afskeden skal foregå som en bisættelse eller begravelse, hvorvidt en præst skal tale, hvor mindesmærket skal placeres og hvornår afskedsceremonien skal finde sted.

Bedemanden er din hjælp  

Er du ramt af sorgen, og synes disse opgaver umulige at løse på egen hånd, så kan du med fordel kontakte en bedemand, som kan hjælpe dig i processen med at planlægge afskeden. Hvad end der skal tages kontakt til kirke, ansøgning om hjælp eller andet, så står de for at hjælpe dig med det praktiske arbejde.

Er familien ramt af et dødsfald, og har I brug for bedemænd i Aalborg, så kan I med fordel kontakte Jyske Begravelser. Med deres mange års erfaring står ægteparret Maj-Britt og Per Strøm klar til at hjælpe jer bedst igennem den svære tid.

Hos Jyske Begravelser finder du et stort udvalg af kister og urner, som passer til enhver personlighed og prisklasse. Hvad end du står overfor den svære proces at skulle vælge det rigtige, så står Strøm begravelser klar til at vejlede dig bedst muligt.

Når sorgen rammer, så tøv ej med at kontakte Strøm begravelser. Døden er uforudsigelig, og derfor har de en døgnvagt, så du døgnet rundt har mulighed for at kontakte dem for hjælp.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.