Annonce
Debat

Når vandene skilles, og de gode intentioner drukner

Jette Julius Kristiansen, DF.

Læserbrev: På onsdagens byrådsmøde endte det i en lang debat med lange tilkendegivelser omkring vinterbadningen og et vandsportscenter i Aabenraa.

Jeg er stadig overrasket over, at man fra dele af byrådets side vil have vinterbadning og vandsport behandlet under ét. Jo, det er en god idé på den lange bane, når der skal afsættes midler dertil samt udarbejdes reelle planer herfor.

Når det så er sagt, så var og er faciliteterne en midlertidig ordning, idet vi jo alle var enige om, at der skulle noget andet til end den provisoriske skurvogn, de havde, hvor tilladelsen fra Kystdirektoratet til opstillingen udløb.

Derudover vil det give et gevaldigt løft til de toiletfaciliteter, der er ved stranden for nuværende. Det er tiltrængt.

Jeg er slet ikke sikker på, at vinterbaderne skal have deres base og være en del af visionsoplægget omkring vandsportcentret. Der er nemlig et "lille" problem, som sagtens kan blive til et stort. Man kan nemlig risikere en bøde, såfremt man bader nøgen på strande og i byer, hvor den offentlige orden kan forstyrres. Som f.eks ved strandpromenaden, hvor de fleste fra Aabenraa ynder at gå ture og opholde sig med børn, teenagere, ældre mm.

Det kan nemt virke anstødeligt for nogle, og andre føler sig ubehageligt tilpas af, at der er nøgne personer.

De behøver ikke være nøgne, men nøgenheden er oftest en del af det at vinterbade. Vi ønsker en strandpromenade med det, der hører til, hvor alle kan være, og som også kan tiltrække turister, unge, ældre, børn og andet godtfolk. Men det ender med, at de ikke ønsker at opholde sig der eller gå en tur, når de støder på "bare mænd og damer".

For mig er det egentlig ikke et problem med nøgenhed, men jeg ved, at mange ville føle sig forulempet. Og som sagt - så kan politiet udstede en bøde, når det er så bynært og offentligt. Blot en venlig reminder som er af væsentlig betydning.

Derfor mener jeg, at vinterbadningen burde foregå længere henne ad stranden - cirka over for Kallemosen.


For mig er det egentlig ikke et problem med nøgenhed, men jeg ved, at mange ville føle sig forulempet.

Jette Julius Kristiansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Kolding

Værtshusejer tvivler på genåbning onsdag: Jeg kan ikke se hvordan det skal fungere

Annonce