Annonce
112

Nægter overfald på politiet: 27-årig blev fængslet til fredag

To betjente blev overfaldet natten til søndag på Nordhavnskaj i Hvide Sande, hvor der dog var stille og roligt søndag formiddag. Foto: Mads Dalegaard
Manden, der er indlagt på sygehuset, skal dog fremstilles igen, når han har fået det bedre.
Annonce

HVIDE SANDE: Den 27-årige mand fra Esbjerg, der natten til søndag blev anholdt for at have overfaldet to politibetjente, er blevet varetægtsfængslet indtil fredag 13. december.

Han er sigtet for både grov vold og for vold mod tjenestemænd i funktion efter nattens tumulter på Nordhavnskajen i Hvide Sande. Selv fik manden et slag mod hovedet, der betyder, at han p.t. er indlagt til observation på sygehuset i Herning og derfor ikke selv kunne være tilstede ved grundlovsforhøret i retten.

- Han blev kun varetægtsfængslet indtil fredag, fordi han skal fremstilles igen, når han er frisk til det, fortæller anklager Maibritt Larsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Mandens forsvarer fortalte dog i retten, at den 27-årige nægter sig skyldig i at have overfaldet politiet.

Annonce

Peberspray og slag

Politiet blev kort efter kl. 01.00 kaldt til husspektakler på en kutter på Nordhavnskajen i Hvide Sande, hvor den 27-årige og hans kæreste opholdt sig efter at have deltaget i en julefrokost. Dem, der slog alarm, var bekymret for kvinden, da manden havde optrådt aggressivt i løbet af aftenen.

Da de to politifolk kom, blev de afvist af kvinden, men betjentene ville tjekke for en sikkerheds skyld. Ombord på båden blev de overfaldet af den 27-årige, der ikke stoppede trods peberspray. Han gav den ene betjente en knytnæve i ansigtet og tog halsgreb på den anden. Først da han efter adskillige slag med politistaven, blev ramt i hovedet, gav han slip på betjenten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce