Annonce
Esbjerg

Nærkontakt med corona-smittet lukker populær thai take away i Esbjerg

Kandas Thai Take Away i Strandbygade i Esbjerg er lukket indtil næste uge på grund af et barnebarn, der er nær kontakt til en person, der er smittet med covid-19.
Det populære spisested i Esbjergs midtby, Kandas Thai Take Away, lukker foreløbigt indtil den 3. marts, fordi ejerens barnebarn har været i nærkontakt med en corona-smittet.

Esbjerg: Kun fem minutter tog det at tage beslutningen, og to timer senere var alle allerede modtagne bestillinger håndteret. Nu er forretningen lukket foreløbigt indtil midt i næste uge.

Sådan nogenlunde var forløbet, da indehaveren af det populære thai spisested, Kandas Thai Takeaway i Strandbygade i Esbjerg, fredag, måtte lukke forretningen på grund af potentiel smitte med covid-19 i familien.

På hjemmesiden og Facebook skriver indehaver Jens Ole Jensen:

”Kandas Thai Take Away er pr. 26/2 lukket ned for bestillinger, da vi har været i nær kontakt med en, der er blevet testet positiv for covid. Vi går nu i isolation og får lavet de 2 test, man skal havde, og hvis begge er negative, åbner vi efter planen igen på Onsdag d 3/3”.

Ifølge Jens Ole Jensen er der tale om, at hans barnebarn har været tæt på en person, som har vist sig smittet med covid-19. Beskeden fik han via Styrelsen for Patientsikkerheds smitteopsporing.

Annonce

Er gået i selvisolation

- Hele familien har været i kontakt med mit barnebarn, og derfor tog vi hurtigt beslutningen om at få lukket ned så hurtigt som muligt. Vi skal ikke løbe nogen som helst form for risiko, fortæller Jens Ole Jensen, hvis lille thai-køkken i efteråret tog prisen som Byens Bedste Take Away 2020 foran langt større konkurrenter ved JydskeVestkystens Byens Bedste-arrangement.


Hele familien har været i kontakt med mit barnebarn, og derfor tog vi hurtigt beslutningen om at få lukket ned så hurtigt som muligt.

Jens Ole Jensen, ejer, Kandas Thai Take Away


- Og netop fordi vi efterhånden har rigtig mange kunder, synes vi også, at det er vigtigt at få lukket ned for at undgå en masse kontakt med kunder i forretningen, siger Jens Ole Jensen, der naturligvis nu er ærgerlig over den mistede omsætning og indtjening som følge af den selvpålagte nedlukning.

- Folk spørger naturligvis, hvorfor vi ikke tager imod bestillinger, og derfor er vi også gået ud med info på både hjemmesiden og på Facebook, siger han.

Jens Ole Jensen og familien er nu gået i selvisolation.

I Esbjerg Kommune har smitten igennem et stykke været lav. Det nyeste såkaldte incidenstal viser, at 21,7 personer i kommunen er smittet per 100.000 indbyggere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce