Annonce
Kolding

Næsten ingen ville med: Nedslået arrangør må afblæse bierfest

Sådan skulle øllet have skummet i glasset ved bierfesten i Vamdrup, men det kommer ikke til at ske som planlagt. Arkivfoto: Morten Pape
Et minimalt billetsalg betyder, at Vamdrup Event & Partyland må afblæse sin planlagte bierfest, der skulle være afholdt den 25. maj.

Vamdrup: Festen er forbi, før den er begyndt.

Det er konklusionen, som Daniel Carstensen må drage efter et skuffende forsalg forud for den planlagte bierfest i Vamdrup. Han er en af kræfterne bag Vamdrup Event & Partyland, der har adressen i Nørregade, hvor festen skulle være afholdt.

- Siden vi meldte ud, at der var solgt meget få billetter, er der stort set ikke blevet solgt flere. Og med så få dage tilbage bliver vi nødt til at aflyse, siger Daniel Carstensen, der har meget svært ved at forstå, at det kunne gå så galt.

- Jeg synes, vi har gjort alt det rigtige med et godt program og en god markedsføring, men alligevel hører vi fra folk, at de ikke har været klar over, at der var en bierfest på vej. Det er virkelig ærgerligt, siger Daniel Carstensen.

Han undrer sig, fordi der rundt omkring i landet er tryk på billetsalget, når bandet Yo-Yo spiller til bierfest, og det var også det orkester, der var hyret til festen i Vamdrup.

Annonce

Partyland

Man kan læse mere om firmaet bag den nedlukkede bierfest, hvis man klikker ind på www.vamdrupevent.dk

Håber på country

Bierfesten skulle være holdt hos Vamdrup Event & Partyland, der bor i ombyggede lokaler efter billardcentret midt i Vamdrup. Daniel Carstensen fortæller, at det ikke kun er bierfesten, der driller ejerne.

- Vi har holdt enkeballer, der gik rigtig godt til at begynde med, men så er interessen desværre dalet ret kraftigt efterhånden, siger Daniel Carstensen.

Heller ikke udlejningen af det ombyggede lokale går så godt, som ejerne havde håbet på. Der står lige nu en enkelt konfirmation i ordrebogen, men så er der langt til den næste udlejning. Daniel Carstensen kan ikke helt forstå hvorfor, for lokalet er helt nyindrettet, og for lejen får man blandt andet lys- og lydanlæg, borde, bestik og et stort køkken med i prisen.

- Vi har lige holdt et møde for at tale om, hvad vi skal gøre, for vi undrer os lidt over, hvorfor interessen ikke er større for at leje en helt nyindrettet sal lige midt i Vamdrup.

Han glæder sig dog over, at Vamdrup Event & Partyland har haft succes med at arrangere en stor countryfest, og sådan en planlægger man igen den 7. september.

- Så giver vi den fuld skrald dér og håber på, at vi kan få fyldt huset, siger Daniel Carstensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce