Annonce
Aabenraa

Nødhjælp: Dansk Flygtningehjælp mangler indsamlere i Aabenraa

Stemningen er god, inden indsamlerne for Dansk Flygtningehjælp går på gaden. PR foto
Der er stadig en del ledige ruter her i Aabenraa forud for Dansk Flygtningehjælps landsindsamling 3. november, fortæller indsamlingskoordinator i Aabenraa, Werner Sternberg.

Aabenraa: Dansk Flygtningehjælp samler søndag 3. november ind i hele landet, men der er langt fra nok, der har meldt sig som indsamlere. Der er akut brug for flere af dem i Aabenraa, fortæller Dansk Flygtningehjælps lokale indsamlingskoordinator, Werner Sternberg.

Lige nu knokler frivillige landet over med at finde indsamlere, men tiden er ved at løbe ud, hvis nok danskere skal få besøg af en indsamler:

- Mange har meldt sig her i Aabenraa, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Men der er stadig en del ledige ruter her i byen, og jeg håber, at endnu flere har lyst til at bruge tre timer på at gøre en forskel for verdens hårdest ramte flygtninge. Man tilmelder sig på flygtning.dk eller ved at ringe til tlf. 3373 5111, fortæller Werner Sternberg.

I Aabenraa får man sin indsamlingsbøsse på Aabenraa Bibliotek fra kl. 10, og alle kan også møde op uanmeldt og samle ind.

Annonce

1000 kroner på tre timer

Landsindsamlingen er landsdækkende, og på bare tre timer kan en enkelt indsamler nemt skrabe omkring 1000 kroner ind, og de går til at hjælpe lige præcis dér, hvor nøden er størst lige nu.

Ét af de steder er i Syrien. Den seneste uro i det nordøstlige Syrien har tvunget familier på flugt, og i alt har over 11 millioner mennesker i Syrien brug for humanitær hjælp.

Sidste år lykkedes det for 79 indsamlere at hente 69.334 kroner blandt Aabenraas borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
SønderjyskE Fodbold For abonnenter

SønderjyskE kalder sig igen underdogs - og fire andre ting vi lærte i nederlaget til Brøndby

Annonce