Annonce
Team Esbjerg

Nøgtern Team Esbjerg-træner: Uafgjort var nok det bedste, vi kunne vride ud af det

Team Esbjerg spillede uafgjort 31-31 mod Viborg HK i den første DM-semifinale. Foto: Jacob Schultz
Præstationen sad ikke lige i skabet, men alligevel roste Team Esbjerg-træner Jesper Jensen sit hold for en flot fight.

- Viborg spiller en god kamp. Det gør de helt bestemt, og Anna (Kristensen, red.) står godt inde i målet, men jeg synes godt, at man kunne se, at vi lige manglede det sidste.

Team Esbjerg-træner Jesper Jensen var selvfølgelig træt af, at hans hold ikke formåede at ramme topniveauet i den første DM-semifinale mod Viborg, men han følte, at hans spillere havde givet alt.

- Der er intet at udsætte på den del af det. Der var bare lidt træthed at spore efter Bucuresti-kampen, og så blev det aldrig helt godt. Derfor var uafgjort (31-31, red.) nok det bedste, vi kunne vride ud af det, vurderede han.

Annonce

Nu er der en uge til semifinale to mod Viborg. Der er godt nok en pokalkamp på søndag mod Hadsten fra 1. division på programmet, men Jesper Jensen føler sig overbevist om, at der er flere kræfter og måske også flere spillere til rådighed til den anden semifinale.

- I dag var vi på hjemmebane, og vi var en smule trætte. I næste uge er Viborg på hjemmebane og måske en smule trætte efter deres Final4 i European League i weekenden, så det er ens betingelser for begge hold, vurderede Team Esbjerg-træneren.

Mega ærgerligt

Viborg kunne have sikret sig sejren få sekunder før tid, mens Dinah Eckerle reddede afslutningen fra Kristina Jørgensen - og hun var selvfølgelig rigtig træt af, at hun ikke lige fik banket den sidste bold i kassen.

- Hvis jeg ikke var det, skulle jeg ikke være idrætsudøver på det her niveau. Det var da mega ærgerligt, så vi kunne og burde måske også have vundet, men jeg er stolt af vores præstation. Jeg synes virkelig, at vi spiller en god kamp.

Kristina Jørgensen mente, at det var slutspilshåndbold, når det er allerbedst.

- Det var en fed kamp at spille i en fed kulissen, så det var lige, som det skulle være.

Jørgensen & Co. spiller altså to europæiske kampe i weekenden, hvor klubben jagter en pokal, og den skal have fuld skrue, selvom Team Esbjerg kommer til Viborg på næste onsdag.

- Vi har trænet hele sæsonen for at være klar til det her, så jeg forventer ikke, at vi kommer til at spare på noget som helst. Vi vil vinde European League i weekenden, hvis det er muligt - og så må vi gøre klar til den anden semifinale mod Team Esbjerg bagefter, mente Kristina Jørgensen.

Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Nu er der pres på: Team Esbjerg er pisket til at vinde på lørdag

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nedgravet lig fundet i kolonihaveområde og tre personer fængslet: Det ved vi om den uhyggelige drabssag

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Varde For abonnenter

Chokeret Julie tog sig af dement kvinde, der gik forvirret rundt i midtbyen og ledte efter kørelejlighed til grænsen: - Jeg fik at vide, at jeg bare skulle lade hende gå

Kultur For abonnenter

Duran Duran kæmpede forgæves mod festivalkulden: Simon Le Bon kunne tø sin stemme op men ikke publikum

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Kolding

Henrik fandt 43-årig formodet drabsoffer gennembanket kort før han forsvandt: - Der må være nogle, der har været meget sure på ham

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Billund

Barn kørt ned af bil: 72-årig kvinde overså formentlig sin vigepligt

Aabenraa For abonnenter

Pia og hele byen knokler for kæmpe gul Tour-fest: Nu skal landsby på verdenskortet

Kolding

Dreng med autisme tog fra Gentofte til Kolding for at komme i praktik: Her ville firma godt give Noah en praktikplads

Annonce