Annonce
Sport

Nørgaard: Chancerne er bedre end nogensinde

Cheftræner Claus Nørgaard lægger ikke skjul på, at SønderjyskE har en historisk stor chance for at hente en sejr i Parken. Foto: Anders Kjærbye, Scanpix

SønderjyskE-træner Claus Nørgaard er optimistisk før mødet med FC København, selv om SønderjyskE aldrig har slået FCK i superligaen.

Annonce

SUPERLIGA: SønderjyskE har slået FC København i pokalturneringen et par gange, men i superligaen er det aldrig lykkedes for sønderjyderne at få skovlen under københavnerne.

34 indbyrdes opgør er endt med 25 FCK-sejre og ni uafgjorte kampe, og i Parken har det været helt skidt, hvor SønderjyskE kun har hentet uafgjort hjem to gange.

Denne gang skal det dog være. SønderjyskE er kommet fint fra land. FCK er i noget, der ligner en krise. Og kampen ligger mellem FC Københavns to kvalifikationskampe mod Qarabag, hvor københavnerne kæmper om sådan cirka 100 millioner kroner.

- Hvordan vurderer du jeres chancer denne gang, Claus Nørgaard?

- De er bedre end nogensinde, vil jeg sige. Vi spillede nogle tætte kampe mod dem i foråret, hvor jeg synes, at vi faktisk var tæt på, og jeg synes, vi har forbedret os siden. De har også skilt sig af med nogle af deres bærende spillere, og det må alt andet lige også give dem lidt indkøringsproblemer.

- Hvad forventer du, at de kommer med, når kampen ligger mellem FCK's vigtige europæiske kampe?

- Jeg forventer, at de kommer med stort set det stærkeste hold. De køber også spillere efter, at det skal være nogle, der kan holde til en vis fysisk ballast, og med de skader, de har, tror jeg heller ikke, at de bare sådan lige kan skifte dem alle sammen. Jeg forventer, at de kommer med det stærkeste hold, men om det så lige er Pavlovic ude, Santander ude eller Pieros Sotiriou ude, det ved jeg ikke, men jeg forventer, de kommer med et stærkt hold uanset hvad.

- Hvad skal I selv gøre, hvis det skal blive til en sejr i 35. forsøg?

- Vi skal have den samme disciplin, som vi havde i Aalborg, og vi skal have den samme mentalitet og power, som vi havde i AGF-kampen, så er vi kommet et godt stykke. Så skal vi være dygtige til at følge den plan, vi har lagt både offensivt og defensivt. Jeg synes, der er nogle muligheder.

Formodet start-11

4-2-3-1: Sebastian Mielitz - Ramon Rodrigues, Kees Luijckx, Marc Pedersen, Simon Poulsen - Niki Zimling, Marcel Rømer - Troels Kløve, Philip Zinckernagel, Christian Jakobsen - Mikael Uhre

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce