Annonce
Haderslev

Nørregade: Skal vi igen vente i mange år?

Arkivfoto: Lars Fahrendorff
Annonce

Da Fratelli for nylig skulle pille sin terrasse for udeservering ned, ligner det, at flere byrådsmedlemmer fik dårlig samvittighed over, at ingenting er sket omkring Nørregade og midtbyen i mange mange år - ud over små forsøgstilladelser med udeservering og så den fuldstændige tåbelige regel, at kører man ned ad Nørregade og kommer til Jomfrustien, ja så skal man lige kører en tur rundt om Gravene for at komme videre ad Nørregade.

Carsten Leth-Schmidt fra Slesvigsk Parti mener, det er Benny Bonde og Geils skyld. Han er udmærket klar over, at en masterplan for bymidten ligger i en syltekrukke og oplyser også, at kommunen har fået udarbejdet en konsulentrapport af RealDania som fortæller, at det haster meget at få ændret noget i bymidten, men ingen gør noget.


De syv andre ideer lyder fint, men ser ikke ud til at løse det problem som os, der bor herinde, har.


Henrik Rønnow, borgmesterkandidat, er ude i Nørregade med klapstol og tommestok og har otte forslag til en løsning for Nørregade. Blandt andet at kørslen skal ensrettes fra syd mod nord - busserne undtaget. Er det ikke det, vi har i dag? De syv andre ideer lyder fint, men ser ikke ud til at løse det problem som os, der bor herinde, har: At man tillader, at store lastbiler dagligt kommer drønede ned ad Nørregade, hen af Slotsgade op og ned ad Katsund.

Som du siger, skal byens indre ikke være en boulevard. Du nævner så, Henrik, du er enig i, at der skal udarbejdes en plan, men er bekymret for at sådan en plan vil trække ud. Javel ja, er det så i årevis vi igen må vente, før der sker noget?

Er det ikke hele byrådets ansvar, at Haderslev udvikler sig? Det ligner lidt: Alle er enige i, der skal gøres noget, alle mener: Det er ikke mit bord. Alle har gode ideer til opgaven. Alle er enige i, at det tager meget lang tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce