Annonce
Aabenraa

Nørreports butikker disker op med pariserstemning

De fire butiksindehavere i Nørreport, som har sørget for, at den nordlige ende af gågaden får pariserstemning på lørdag den 21. august. Det er fra venstre Louise Baun Quist fra Ramsherred 18, Tina Karger fra Karger Beauty, Lotte Nyborg fra Lilly Outlet og Majbritt Høy Nissen fra Knit Happens. De glæder sig til at vise bydelen frem efter den er blevet forvandlet med nedrivningen af de mange bygninger i baggrunden. Foto: Mette Christine Schulz
Events er en god måde at skabe opmærksomhed om et kvarter på. Efter næsten to års pause er butikkerne i Nørreport igen klar til at skabe liv og stemning med Montmartre.

Aabenraa: Masser af boder med kunst, håndværk og mad.

Lørdag den 21. august vil den nordlige ende af gågaden være omdannet til et mini Paris, når butikker, kunstnere, restauranter, caféer og musikere rykker ud på gågaden for at skabe stemning, liv og ikke mindst opmærksomhed om Nørreport-kvarteret, som i disse uger gennemgår en stor forvandling med nedrivningen af de mange bygninger.

Det er første gang i næsten to år, at butikkerne igen får mulighed for at lave events, og de glæder sig meget til at vise deres "nye" kvarter frem.

Annonce

- Det betyder rigtig meget for sammenholdet her, at vi laver et arrangement sammen. Vi synes, det er fedt at bruge vores fritid på at planlægge det, og det er dejligt endelig at kunne gøre noget efter en coronasituation, hvor vores fællesmøder har handlet meget om håndsprit og regler, siger Louise Baun Quist, som ejer Ramsherred 18.

20 stande er klar til at fylde den nordlige ende af gågaden, og derudover vil der være en masse aktiviteter som musik, ansigtsmaling til børn, modeshow og klovn, der laver ballondyr.

Vil gøre det bedre og sjovere

Da butikker sidste gang arrangerede Montmartre i maj 2019, var der masser af besøgende, og det er derfor, at det er dette arrangement, som butikkerne har valgt at gentage.

- Vi har en lyst til at gøre Montmartre endnu bedre og sjovere end sidste gang, og her skal vi ikke begynde fra nul. Samtidig passer Montmartre også perfekt ind i det, som Nørreport står for, er Louise Baun Quist og Majbritt Høy Nissen fra Knit Happens enige om.

Sidste gang, der var Montmartre i Nørreport, var det en stor succes, og det er derfor det arrangement, som butikkerne har valgt at satse på som det første efter coronarestriktionerne er ophørt. Foto: Shop i City Aabenraa

Samtidig er det også en god mulighed for byens borgere og turister at komme ned i den nordlige ende af gågaden og se, hvad der sket hen over sommeren.

- Det har jo lignet en byggeplads i flere måneder med nedrivningen, men nu er alle bygninger revet ned, og man kan se, hvor flot det bliver. Det skal folk da ned og se, mener Tina Karger fra Karger Beauty.

Montmartre foregår fra klokken 10-14 lørdag den 21. august.

Ballon Finn er klar til at lave sjove ballondyr til de børn, der kommer til Montmartre i Nørreport. Privatfoto

De er med

Restaurant Bloom, kunstner Helle Warnecke, ansigtsmaling v/Det Lille Teater i Aabenraa, Frits Hilbig med ringriderpølser, kunstner Elke Bliese, Britta Leonhard, Johanne´s Gelé, TypoGrafisk v/Randi Nielsen, Ilsøegaard, kunstner Marianne Ottsen Sørensen, pottemager Vibeke Erlang, Birte´s Blomster & Kranse, Gitte Garbos Hobby og kunstner Jan Skambraks.


Vi synes, det er fedt at bruge vores fritid på at planlægge det, og det er dejligt endelig at kunne gøre noget efter en coronasituation, hvor vores fællesmøder har handlet meget om håndsprit og regler.

Louise Baun Quist
Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Aabenraa For abonnenter

Padborg Park efter dødsulykke: - Vi er alle meget berørte

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

REGIONALVALG

Tag kandidattesten til regionalvalget her

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Camilla fortæller åbent om sin fødselsdepression: - Efter fire ufrivillige aborter føler jeg ikke, at jeg kan tillade mig at være ked af det

Tønder For abonnenter

Ny plan om nærhospitaler bringer ikke meget nyt til Tønder: Ændringen er mest af alt et navneskift, mener regionsrådspolitiker

Sydjylland

Sydbank øger sit overskud og skal vinke farvel til færre penge end sidste år

Tønder For abonnenter

Bademester er sat i spidsen for stort idrætscenter efter uro: Hun ønsker ro for medarbejderne

Esbjerg

Danmark gør klar til at lukke for oliehanerne: Minister lover nye job til borebisser

Tønder For abonnenter

Ingen tog på skinnerne i 20 år: Politikere vil forvandle jernbane til cykelsti

Aabenraa

Diesel-tyve på spil ved motorvej: 500 liter forsvandt fra rasteplads

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Tønder

Tønder og Tarm på listen: Regeringen vil bruge fire milliarder på nærhospitaler

Danmark

Vild forvirring om MitID: Køber nye pas og telefoner for at få det til at virke - det er helt misforstået

Haderslev

Kræftramte Ayias forældre har samlet knap 44.000 kroner ind til sygeplejerskerne: - Vi er rørte og taknemmelige

Sønderjylland For abonnenter

Efter 10 måneders renovering: Se billederne af den nye Slotskro

Haderslev

Sporløst forsvundet i en måned: Vandsøgshunde og droner sættes igen ind i eftersøgning af 55-årig mand

Annonce