Annonce
Sønderborg

Narko-bilister stoppet på stribe

Kørende politipatruljer stopper så mange narkobilister som aldrig før. Arkivfoto
Annonce

Sydals/Midtals: Patruljerende betjente stopper - taget på hjulene som det hedder i politisproget - nu langt flere narkobilister end spritbilister.

Alene på Als blev tre narkobilister stoppet i løbet af torsdag eftermiddag og aften. Onsdag aften blev der taget to narkobilister på Sydals.

Den første blev stoppet på Lysabildgade i Lysabild torsdag eftermiddag kl. 15.48. Der var tale om en 37-årig lokal mand, som blev testet positiv for kokain. Det blev han sigtet for, men han blev også sigtet for at køre bil uden førerret. Der kommer desuden en sigtelse til bilens ejer for at have overladt bilen til en mand uden kørekort.

En time senere blev en 35-årig lokal mand stoppet på Gammel Skolevej i Tandslet. Også han var påvirket af euforiserende stoffer. Det er han sigtet for.

Torsdag aften kl. 19.32 blev en 37-årig lokal mand stoppet på Smedegade i Ketting. Han havde taget narko i form af kokain, amfetamin og methamfetamin. Desuden fandt betjentene 0,4 gram kemisk narko i bilen. Endelig konstaterede betjentene at manden var uden førerret. Altså en stribe sigtelser til samme mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce